Zurli si Zana Maseluta

In fiecare sambata, de la ora 11.00, Trupa Zurli joaca in AFI PALACE Cotroceni, in locul de joaca ZORKY PLANET, amplasat la etajul unu al mall-ului.

Sambata aceasta va asteapta cu spectacolul "Zana Maseluta"!

zana_maseluta

Zana Maseluta vine pe Pamant in cautarea Bunutei Danuta, medicul stomatolog care trebuie sa salveze imparatia Dintilor Frumosi. Impreuna cu copiii, cele doua fac un plan de eliminare a Cariei. Caria se hraneste cu resturile pe care copiii le lasa intre dinti dupa ce nu mananca. Iar ea, Caria, flamanda, cauta copii care nu se spala pe dinti, cu care vrea sa se imprieteneasca.

O poveste in care problema spalarii dintilor e pusa usor diferit. Abordarea e inversa - daca nu te speli pe dinti, Caria se va hrani cu resturile pe care le lasi tu acolo si va creste mare, mare in dintii si maselele tale. Si ce copil isi doreste sa fie prieten cu Caria?

Costumele sunt foarte frumoase si vesele, muzica si coregrafia antrenante, spectacolul e plin de invataminte si voiosie.

Intrarea este libera!!! Nu este nevoie de rezervare in prealabil!!!

Facepainting GRATUIT!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Teatru copii Evenimente copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul