Zurli face super distractie pentru copii si parinti de 1 iunie!

| | Modificat: 2013-05-30 13:03:42

Zurli face super distractie pentru copii si parinti de 1 iunie!

De 1 iunie, cea mai vesela zi din an dedicata copiilor, vino sa sarbatoresti copilul din tine, dar si pe copilul tau, alaturi de Zurli.
 

Personajele Zurli vor fi prezente la cele mai importante evenimente dedicate Zilei Copilului, pentru a garanta distractia si voia buna.

Gasca_Zurli

De la ora 11:00, suntem in AFI Palace Cotroceni sa sustinem Fundatia HHC Romania in cadrul evenimentului "Copilarie pentru toti", dedicat copiilor institutionalizati.

Personajele Gastii Zurli - Clopotel, Zdanganel, Truli, Fetita Zurli, Zana Buna si ATnti Prezentatoarea vor sustine artistii care urca pe scena si ii vor antrena pe copii in jocuri pline de veselie.

Evenimentul se transmite in direct pe TVR1, TVR HD, TVR International si on-line pe TVR +.

De la ora 10:00, actorii Teatrului Zurli - teatru pentru copii, sunt in Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle, cu un program de animatie si teatru pentru copii.

 

De la ora 11:00, la Muzeul Satului are loc Sambata de basm, eveniment in cadrul caruia actorul Virgil Iantu citeste povestea "Ziua in care a fugit somnul", iar actorii Teatrului Zurli – teatru pentru copii, incing jocuri distractive alaturi de cei mici.

 

De la 10:45, in Sun Plaza are loc evenimentul "Aventuri in epoca de carton". Animatorii Zurli ii vor incanta pe copii cu desene pe fata, modelare de baloane si jocuri distractive.

De la ora 14:00, actorii Teatrului Zurli, teatru pentru copii, sustin spectacolul Cenusareasa, in cadrul evenimentului organizat in complexul comercial Colosseum.

Intre 14:00 si 19:00, suntem in Mall Baneasa, la evenimentul "Marele Carnaval al copiilor". Aici vor avea loc ateliere pentru copii, concursuri si jocuri Voia buna e asigurata de Zurli.
    
ZURLI va asteapta cu drag!

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri