Ziua Portilor Deschise la Maternitatea Medicover

/ / Modificat: 2018-06-08
Ziua Portilor Deschise la Maternitatea Medicover

Sambata, 9 iunie, Maternitatea Medicover isi deschide portile pentru viitoarele mamici! Medicover vine in intampinarea acestora cu informatii utile despre perioada sarcinii, pentru ca pregatirile pentru momentul nasterii sa devina cat mai usoare. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 10:00, la spitalul Medicover, situat pe strada Pechea, nr.8.

In cadrul evenimentului vor fi organizate workshop-uri pe teme de interes pentru viitoarele mamici, sustinute de echipa de specialisti Medicover: Parenting, Ora magica (primul contact al nou-nascutului cu mama, din primele secunde dupa nastere), Sfaturi si recomandari pentru alaptare.

De asemenea, participantii vor avea posibilitatea de a vizita Maternitatea in cadrul unor tururi ghidate, pentru a vedea cum arata rezervele si cabinetele spitalului, dar si dotarile sectiei de neonatologie.

Pe parcursul zilei, viitoarele mamici vor putea discuta despre toate aspectele sarcinii si ale nasterii cu medicii Medicover, care le vor raspunde la intrebari in cadrul unor sedinte de consiliere one-to-one.

Programul complet al evenimentului poate fi consultat aici.

Maternitatea Medicover promoveaza conceptul de nastere prietenoasa, pentru ca experienta nasterii sa fie una cat mai frumoasa si confortabila pentru fiecare viitoare mamica. Medicover pune la dispozitia pacientelor o echipa dedicata de specialisti si un plan de nastere personalizat, promoveaza conceptul de rooming in, prin care mamicile impart camera cu bebelusul lor si le asigura un grad ridicat de confort, in rezerve duble si single.

Medicover vine in sprijinul viitoarelor mamici cu pachete flexibile de nastere, ce includ servicii de cea mai inalta calitate pentru sanatatea mamei si a copilului.

Despre Medicover Romania

Medicover Romania este prezenta de peste 22 de ani pe piata serviciilor de sanatate private si dispune de o retea de 25 de clinici in Bucuresti si in tara (Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov, Galati, Pitesti, Navodari, Eforie Nord) si un spital generalist in capitala – Spitalul Medicover. Spitalul Medicover din Romania corespunde celor mai inalte standarde medicale – modern, sigur, aproape de pacienti – si include toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi, precum si o gama variata de specialitati medicale si chirurgicale.

Medicover Romania face parte din Medicover, companie internationala importanta care ofera servicii medicale si de diagnostic, fondata in 1995.

Website: www.medicover.ro
Facebook: https://www.facebook.com/SpitalulMedicover/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente 2018 Evenimente in bucuresti

Articole recomandate

Citeste si despre