Ziua Mondiala de Lupta impotriva Hepatitei

Secom® sustine lupta impotriva hepatitei! 10% reducere la produsele dedicate afectiunilor hepatice, pentru Ziua Mondiala de Lupta impotriva Hepatitei.

Secom® marcheaza Ziua Mondiala de Lupta impotriva Hepatitei cu 10% reducere la produsele recomandate in afectiuni hepatice. Oferta este disponibila in toate cele 6 magazine Secom®, din Bucuresti, Ploiesti si Iasi in perioada 27 iulie – 1 august 2015.

Ziua Mondiala de  Lupta impotriva Hepatitei a fost stabilita pe 28 iulie in urma unei decizii a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) din anul 2010. Tema actiunilor din acest an este axata pe importanta informarii cat mai amanuntite privind modalitatile de transmitere, riscurile pe care le implica si modalitatile de preventie disponibile.

ziua_mondiala_de_lupta_impotriva_hepatitei

Infectiile cu virusuri hepatitice provoaca anual aproape 1,5 milioane de decese.  Cifre carora li se adauga pacientii care necesita tratament pentru forme mai putin avansate, forme cauzate de intoxicatii cu substante din mediul inconjurator, de consumul de alcool, droguri sau anumite medicamente, precum si numarul de cazuri inca nediagnosticate sau asimptomatice.

OMS estimeaza ca 2 miliarde de persoane au intrat in contact cu virusul hepatitei B si, dintre acestea, 350 de milioane au devenit purtatoare cronice, cu risc inalt de infectare cu virusul hepatitei D.

De asemenea, OMS avertizeaza ca aproximativ 170 de milioane de persoane sunt infectate cu virusul hepatitei C si mai mult de 10 milioane cu virusul hepatitei D. De altfel, 2 milioane de oameni se infecteaza anual cu virusul hepatitei B sau C doar prin injecţii sau transfuzii.

In campania Secom® sunt incluse aproximativ 30 de produse, care ofera protectie hepatica, sustin si contribuie la imbunatatirea structurii si a functiilor hepatice sau ajuta la detoxifierea hepatica, extracte vegetale, ingrediente inovatoare si patentate, in concentratii optime. 

Campania este valabila in magazinele Secom®, in perioada 27.07.2015 – 01.08.2105, in limita stocului disponibil. Reducerea de 10% se aplica la toate produsele din gama "Ficat si vezica biliara" si nu se cumuleaza cu alte oferte speciale active.

Lista completa a produselor si detalii sunt disponibile aici: http://secom.ro/produse/promotii/.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul