Zboara, Zbora, Vrajimaturica

| | Modificat: 2015-02-10 00:00:00

Premiera in industria divertismentului din Romania: Gasca Zurli ajunge intr-un super show la Sala Palatului

Pentru prima data in Romania, in sala in care doar atistii cu traditie si succes la public au curajul sa desfasoare spectacole, Gasca Zurli - cel mai mare teatru privat pentru copii - sustine un spectacol eveniment.

 zboara_zboara_vrajimaturica

Pe 31 mai, la Sala Palatului, Gasca Zurli aduce, in premiera, o productie suta la suta romaneasca, "Zboara, Zboara, Vrajimaturica!", dedicata copiilor intre 2 si 10 ani. Un  spectacol interactiv in care personajele ii duc pe copii, dar si pe parinti in Regatul Maturilor pentru a o invinge pe Vrajitoarea Tura-Vura.

Ca fiecare dintre productiile Gastii Zurli, si acest nou spectacol isi propune sa le povesteasca celor mici, intr-o forma alternativa, prin joc, despre valorile importante ale familiei, despre intelegere si despre cum poti invinge raul cu puterea faptelor bune si a zambetului.

"Ce s-ar intampla daca, pentru o vreme, nicio matura nu si-ar mai face treaba. Ce-ar fi lumea fara curatenie?  Raspunsul il vom afla pe scena Salii Palatului unde Gasca Zurli, impreuna cu micutii spectatori, vor pune la cale un plan prin care o vor pacali pe Tura Vura. Ea e  vrajitoarea care nu se spala, nu se piaptana si nu doreste sa traiasca intr-o lume vesela, curata si mai ales colorata- simbolul personajelor negative. Noul show ii ajuta pe cei mici sa inteleaga mai bine de ce e nevoie de o camera curata, intr-o casa curata, intr-o lume in care toate stralucesc", spune Mirela Retegan, femeia care, prin fenomenul Gasca Zurli, a ridicat dragostea pentru fiica ei la nivel de fenomen national.

Mirela Retegan este si autoarea povestii "Zboara, Zboara, Vrajimaturica", spectacol care va include si un nou  cantecel  pentru copii. Cantecul se va alatura seriei de hituri din colectia „Am o casuta mica".

Bilete pentru super productia pentru copii "Zboara, Zboara, Vrajimaturica" s-au pus in vanzare pe www.eventim.ro si la casieria Salii Palatului.

Spectacolul are loc pe 31 mai, incepand cu ora 11.00.

Distributia:

Tanti prezentatoarea- Mirela Retegan

Fetita Zurli - Vero Caliman

Clopotel - Alex Stama

Yuppi - Alexandru  Tcaci

Truli - Razvan Marina

Zdranganel - Paul Chichirau

Tura Vura - Alex Stama

Zana Buna - Diana Leonte

Productia muzicala - Cornel Sorian

Scenografia - Anca Cernea

Regia – Vadim Rusu

Un spectacol  dupa o idee originala semnata Mirela Retegan

Produs de: Compania de Evenimente Zurli si Fundatia Noua Generatie.

Detalii suplimentare pe www.zurli.ro sau la telefon: 0755.840.409

Puteti urmari Gasca Zurli pe www.zurli.ro, pe pagina de Facebook - https://www.facebook.com/gascazurli sau pe canalul de Youtube - https://www.youtube.com/channel/UCViyABZFmR-ufm6gtbUthXA

Taguri Zurli

Citeste si despre

Articole de la parteneri