Zanele se lupta cu piratii in filmul Disney Clopotica si Zana Pirat!

| | Modificat: 2014-03-24 14:57:57

Curajoasa si curioasa. Inteligenta, pasionata de pulberea de spiridusi si entuziasmata de alchimie. Posesoare a unui spirit liber si creativ, mereu pusa pe experimentat. Faceti cunostinta cu Zarina, protagonista peliculei "Clopotica si Zana Pirat". Regizat de Peggy Holmes si distribuit de Forum Film Romania, filmul poate fi vazut pe marile ecrane in format 3D si doar in varianta dublata, incepand cu 28 martie 2014.

Cea mai noua si mai vesela aventura din lumea magica a zanelor Disney, "Clopotica si Zana Pirat" se concentreaza in jurul energicei si ambitioasei Zarina, una dintre zanele pastratoare ale prafului magic albastru, care le ajuta pe zane sa zboare.

Tinkerbell

Cand ideile ei indraznete ii provoaca incurcaturi, Zarina fura pulberea fermecata si paraseste Pixie Hollow, unindu-si fortele cu piratii din Skull Rock si conducatorul lor, James, care va fi cunoscut curand drept Capitanul Hook. Aflate in pericol de a nu mai putea zbura, Clopotica si prietenele ei zane se hotarasc sa plece in calatorie, pentru a recupera atat praful pretios, cat si pe Zarina.

Clopotica_Zana_Pirat

In transformarea sa in zana pirat, Zarina isi schimba complet infatisarea, devenind aproape de nerecunoscut. Pentru a-i crea noua tinuta, realizatorii filmului l-au chemat pe designerul Christian Siriano. El este castigatorul celui de-al patrulea sezon al competitiei americane de design "Project Runway" si un preferat al starurilor precum Sarah Jessica Parker, Victoria Beckham, Rihanna sau Lady Gaga.

Fairy_Group

"Toata lumea stie cum este costumul lui Clopotica sau al lui Pocahontas. Aceste personaje sunt emblematice, iar modul in care arata este important”, a spus Siriano. Pentru costumul de pirat al Zarinei, el a lucrat cu schita personajului si cu echipa de animatie de la Studiourile Disneytoon pentru a contura stilul neobisnuit al zanei. "M-am gandit mult la ce purtau piratii traditionali, dar am vrut ca Zarina sa fie inovatoare si moderna", a continuat el. "Ne-am jucat cu ideea ca a rupt o bucata de panza de la corabie pentru a-si face bluza. Cureaua ei este un inel vechi pe care l-a gasit. Sabia ei este un ac de palarie."

In "Clopotica si Zana Pirat", aventura si umorul se completeaza cu efectele magice ale proiectiei 3D, iar vocile tinerilor actori principali – Dana Marineci (Zarina), Aylin Cadir (Clopotica) si Ionut Grama (James) – ii ofera filmului dublat in limba romana o noua dimensiune.
 

Premiera pe marile ecrane din România incepand din 28 martie 2014.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Filme pentru copii

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA