Writing Summer School la Academia Motanov

Academia Motanov organizeaza la Bucuresti in perioada 1-9 iulie o scoala de vara de scriere creativa adresata juniorilor intre 10 si 16 ani.

scoala_de_vara_academia_motanov

In ce fel scriem creativ? Si ca forma, si ca fond. Sa le luam pe rand!

Pentru forma avem 5 lectii de caligrafie artistica sub indrumarea caligrafului Georgian Constantin – implica folosirea unei penite late si invatarea unui scris de baza, foundational hand. Ca urmare, participantii vor putea integra scrierea frumoasa in orice proiect artistic si vor invata sa aprecieze scrierea de mana, in defavoarea tastelor.

Pentru fond avem 8 lectii de scriere literara, sub indrumarea scriitoarei si jurnalistei Adina Rosetti. Participantii vor invata sa-si foloseasca imaginatia pentru a crea povesti, afland lucruri fascinante despre genurile scrierii, personaje, naratiune, dialog, actiune, greseli de evitat, toate acestea intr-un mediu bazat pe joc si pe incurajare.

La finalul scolii de vara de scriere creativa, fiecare cursant va primi o carticica in care vom publica cele mai bune povestiri si caligrafii scrise in timpul atelierului.

Numarul de lucuri este limitat la 10 si inscrierile sunt deschise pana pe 1 iunie. Mai multe detalii gasiti aici.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente pentru copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul