William Shakespeare si minunata poveste a teatrului elisabetan

Fundatia Calea Victoriei invita copiii sambata 19 octombrie, ora 11:00, la evenimentul William Shakespeare si minunata poveste a teatrului elisabetan, cu Monica Neatu.

Lector: Monica Neatu
Data: 19 Octombrie 2013;
Ora: 11:00
Varsta Minima: 8 ani;
Varsta Maxima: 12 ani
Cost: 30 ron;
Cost redus (card fidelitate): 25 ron
Locul desfasurarii: Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)
Inscriere la contact@victoriei.ro
Detalii la www.scoaladeartesimaniere.ro

Dragi copii, ati fost vreodata la teatru? Sunteti curiosi sa aflati cum se amuzau oamenii acum patru sute de ani? Vreti sa descoperiti secretele unui dramaturg, care a fost deopotriva actor si creator?

William_Shakespeare
Daca v-am starnit interesul si doriti sa descoperim, in joaca, fascinanta istorie a teatrului elisabetan, va invitam la un eveniment dedicat lui William Shakespeare. Cu ajutorul a nenumarate imagini si povesti, vom afla cum se scria o piesa in epoca reginei Elisabeta, cum se organiza o companie de teatru si cine erau actorii.

Vom incerca sa descoperim care erau sursele de inspiratie pentru dramaturgi si cum au fost elaborate diverse piese de teatru, care se mai joaca si astazi. Dupa ce ne vom familiariza cu Anglia reginei Elisabeta, nu vom uita nici de spectatori. Cine erau ei? Nobili sau oameni obisnuiti? Copiii mergeau la teatru?

La final, cu ajutorul unei carti gandite special pentru voi (Charles si Mary Lamb, Povestiri dupa piesele lui Shakespeare) vom incerca sa aflam istoria unor personaje celebre din teatrul elisabetan si sa ne familiarizam cu aventurile spiridusilor Ariel si Puck.

Scopul atelierului este sa stimuleze imaginatia celor mici si sa ii familiarizeze cu o epoca istorica.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii Ateliere arta copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul