Weekend de sport si distractie cu ZIUA B si RUNFEST - 18-19 aprilie, Cernica!

| | Modificat: 2015-04-17 14:02:43

Peste 2.500 de participanti se vor bucura de ciclism si de alergare, in acest weekend! 18-19 aprilie, padurea Cernica

Va invitam sa va bucurati de sport si distractie in natura in acest weekend, cand vor avea loc doua evenimente organizate de MPG si destinate sportivilor amatori in padurea Cernica, in apropierea Bucurestiului.

Sambata, pe 18 aprilie, va invitam sa dati curs aventurii de ciclism pe trasee noi si antrenante la maratonul ZIUA B! Duminica, 19 aprilie, va asteapta curse de alergare pline de energie pe trasee de poveste la editia de primavara a crosului RUNFEST.

RUNFEST_start

Peste 2.500 de participanti s-au inscris deja in ambele competitii si ii asteptam sa se bucure de doua zile de miscare in aer liber alaturi de familie, prieteni si colegi. Startul se da chiar de langa Parcul Phoenix Aventura, de pe malul lacului Cernica, o locatie pitoreasca si care ofera o multime de facilitati pentru toti participantii, fie concurenti sau sustinatori.

La ZIUA B, distractia va incepe la ora 11:00, cand sutele de rideri vor porni in valuri in primul maraton mountain bike din calendarul Riders Club 2015. Evenimentul se doreste o sarbatoare a ciclismului, a miscarii in natura si a sportului trait cu pasiune de fiecare concurent. Participantii vor avea la dispozitie doua trasee noi si atractive: Scurt, de 17 km, pentru ciclistii incepatori, juniori dar si pentru copiii cu varsta de minim 6 ani; Standard, de 41 km, care provoaca riderii cu antrenament si vechime in MTB sa isi etaleze forta si talentul. Pe aceste doua rute se vor desfasura nu mai putin de 32 de curse, impartite pe 4 niveluri si 5 categorii de varsta.

La RUNFEST sunt disponibile 6 curse de alergare pe trasee care fac deliciul oricarui iubitor de natura. Pentru copii, noutatea acestui an este scaderea pragului de varsta, de la 8 la 6 ani. Prin urmare, cei cu varstele cuprinse intre 6 si 13 ani vor lua putea sa se bucure de miscare pe un traseu special, cu lungimea de 2 kilometri, realizat in imediata vecinatate a punctului de start. Juniorii, cu varste intre 14 si 17 ani vor avea de parcurs 4 kilometri si vor alerga 2 ture ale traseului pentru copii. Startul pentru copii si juniori se va da la ora 09:30, dupa sesiunea de incalzire si indicatii tehnice. Adultii care vor lua parte la RUNFEST vor lua startul in competitie la ora 11:30 si au la dispozitie variante de cros, in functie de rezistenta: la categoria Individual Open pot alerga 6 km, 10 km sau 20 km, iar la Stafeta, fiecare dintre cei 2 participanti va parcurge o tura a traseului de 6 km.

Cei care doresc sa descopere frumusetea pedalatului sau alergarii in natura la ZIUA B si RUNFEST au sansa sa prinda ultimele locuri astazi, 16 aprilie, cand este ultima zi de inscriere. Trebuie sa se inregistreze online pe paginile competitiilor - www.ridersclub.ro, www.runfest.ro - si sa achite taxa de participare pana la finalul zilei. Pentru copii este valabila o taxa unica de concurs de 25 de lei.

Cele doua evenimente de la Cernica ofera participantilor atat ocazia de a face sport, cat si de a se relaxa in spatiile amenajate la punctul de start, unde vor descoperi o multime de servicii si beneficii si datorita Complexului Phoenix. Detalii despre competitii, trasee, pachete de concurs, regulament si premii, dar si despre cum se ajunge la locul de start, pot fi gasite pe paginile oficiale ale celor doua evenimente: www.ridersclub.ro, www.runfest.ro, dar si pe paginile Facebook ale concursurilor: https://www.facebook.com/RidersClub.ro si https://www.facebook.com/runfest.

Taguri Evenimente parinti si copii

Citeste si despre

Articole de la parteneri