Vrei sa fii martisorul meu?


Vrei sa fii martisorul meu?

Gazde: Zana Buna si Zdranganel

Sambata, 1 martie si Duminica, 2 martie, de la 10.30 si de la 12.00, la Carousel Cafe (Strada Marcel Iancu, nr. 9, Mosilor colt cu Mihai Eminescu)

Atelierele de joaca Zurli revin cu aceeasi veselie, jocuri si cantece, pregatite special pentru prietenii nostri mari si mici!

atelier_zana_buna
Zana Buna si Zdranganel, cele doua personaje iubite din Gasca Zurli, vor confectiona impreuna cu copiii si parintii lor martisoare. si nu orice fel de martisoare, ci martisoare vesele, care rad, danseaza si se joaca.

Zana Buna face o magie si cei mici se tranforma in martisoarele celor mari. Dar si parintii pot sa fie martisoare pentru copii. Cel mai simpatic joc de inceput de primavara se numeste VREI Sa FII MaRtISORUL MEU? il stie Zdranganel din Gasca Zurli- pentru ca l-a inventat.

Atelierul se adreseaza copiilor intre 3 si 7 ani.
Durata: o ora
Cost: 50 lei/copil. Pentru al doilea copil din familie se acorda o reducere de 50%. In cost intra si recuzita neceara atelierului, diplomele de la final si medaliile pe care le primesc toti copiii care frecventeaza Atelierele de Joaca ZURLI
Pentru parinti intrarea este libera.
Numarul maxim de copii participanti: 25
 
Rezervarile se fac din timp la telefon: 0728.295.872 sau e-mail contact@zurli.ro
 
Echipa Zurli va asteapta sa premiem campionii!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul