Vino sa-l intalnesti pe Mos Craciun in 6 destinatii Banca Transilvania

6 sucursale ale Bancii Transilvania se transforma in destinatiile de poveste ale lui Mos Craciun

In perioada 15-20 decembrie a.c., Banca Transilvania a pregatit o surpriza pentru copiii mici si mari: rand pe rand, in una din sucursalele BT Victoria (B-dul Iancu de Hunedoara nr. 6), Bucur – Obor (sos. Mihai Bravu nr. 10), Pantelimon (sos. Pantelimon nr. 328), Militari (Bd. Iuliu Maniu nr. 22, bl. C15), Unirii (P-ta Alba-Iulia nr.2, bl. I1) si Agentia Universitate (B-dul Regina Elisabeta nr. 16) din Bucuresti, va veni Mos Craciun, alaturi de Craciunita si de Elf.

moscraciun

In fiecare zi, cate o locaÅ£ie dintre cele menÅ£ionate se transforma intr-o destinatie de poveste, unde copiii il pot intalni, langa brad, chiar pe Mos Craciun. Pentru fiecare copil care va veni la BT, este deja pregatit un cadou-surpriza. 

Dans, muzica si pictura alaturi de Mos Craciun, Elf dansator si Craciunita

Anul acesta, povestile devin realitate, magia transformand sediile BT in spatii ale copilariei, ale jocului si ale povestilor spuse langa brad. in asteptarea Mosului, Elf si Craciunita vor anima atmosfera cu jocuri de iarna, dans si voie buna. Copiii vor avea ocazia sa confecÅ£ioneze podoabe pentru bradul BT, in cadrul atelierelor de arts&crafts. Fiecare sucursala va gazdui, de asemenea, o zona dedicata jocului si creativitatii. Tot la BT, copiii care doresc, vor fi pictati pe fata sau pe manute, de catre CraciuniÅ£a.  Cadourile oferite sunt din partea Bancii Transilvania si a partenerului sau, Metropolitan Life.

Sucursalele BT, pregatite pentru distractie

Mos Craciun va veni, pe rand si in zile diferite, in una dintre cele 5 sucursale BT Victoria,  Bucur – Obor, Pantelimon, Militari, Unirii sau in Agentia Universitate. in celelalte 5 destinaÅ£ii care fac parte din caravana, atunci cand Mosul este intr-un alt sediu BT, banca a pregatit o surpriza pentru copilasi, asa incat vor fi intampinaÅ£i de o mascota: Maimutica, Leul, Dinozaurul, CaÅ£elul Snopy sau de Craciunita. 

Programul evenimentelor

15 decembrie - 19 decembrie

- 14:00-17:00 – Mos Craciun, Elf si Craciunita vin in sucursala Victoria (15 decembrie), Bucur – Obor (16 decembrie), Pantelimon (17 decembrie), Militari (18 decembrie) si Agentia Universitate (19 decembrie). 

- 13:00-17:00 – mascotele BT, Metropolitan Life si Craciunita asteapta copiii la masuta creativa, in celelalte 5 sedii in care nu vine Mos Craciun in ziua respectiva.

Sambata, 20 decembrie a.c.:

- 9:30 - 12:30 - Mos Craciun, Elf si Craciunita vin in sucursala Unirii.

- 9:00 - 12:30 - mascotele BT, Metropolitan Life sau Craciunita asteapta copiii la masuta creativa, in sucursalele Bucur – Obor, Pantelimon si Militari. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul