Vino pe 17 iunie la Palatul Stirbey sa intri cu Gasca Zurli in Cartea Recordurilor

/ / Modificat: 2017-06-09 15:23:36

Gasca Zurli te cheama sa intri in Cartea Recordurilor. Vrem sa afle intreg mapamondul ce frumosi sunt parintii si copiii din Romania!

Pe 17 iunie, la ora 18.00, vino la Festivalul Familiei Zurlandia sa canti si sa dansezi impreuna cu noi "Rempompi", pe cel mai mare teren de joaca din Romania.

zurlandia-festival-familie

Ne-am pus o dorinta, iar tu esti parte din ea! Pe 17 Iunie, la Domeniul Stirbey, Romania bate Elvetia la joaca in familie.

“In 10 ani de cand am pornit acest frumos vis Zurli am intalnit sute de mii de copii si parinti. Familii minunate care mi-au ramas in inima si care prin dragostea lor au dus povestea Zurli atat de sus. Asa ca am vrut ca dupa 10 ani sa intorc toata dragostea asta, sa dau fanilor nostri ceva care sa ramana scris in istoria amintirilor frumoase din tarisoara asta. Am decis sa fac cel mai mare festival pentru familie din Romania si am chemat reprezentantii Guinness Book sa vada cu ochii lor ce parinti minunati si ce copii extraordinari are Romania. Meritam sa intram in Cartea Recordurilor cu mii de copii si parinti care se joaca impreuna si fac aceleasi miscari intr-un anumit interval de timp”, spune Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Hai cu noiinceamai Zurli poveste din istorie, haisabatem un record mondial!

Intra pe www.zurlandia.ro si cumpara din timp bilete la festival. Am pregatit o multime de alte surprize.

Taguri Zurli Evenimente 2017 Activitati familie weekend

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Articole recomandate

Citeste si despre