Vino in Sun Plaza sa te topesti de bucurie in Orasul Inghetat

/ / Modificat: 2016-05-17 00:00:00

Vara incepe cu noi aventuri si multa voie buna in Orasul Inghetat din Sun Plaza! Te asteptam in fiecare zi, de azi si pana pe 12 iunie, sa ne insotesti intr-o calatorie de poveste.

Copiii cu chef de joaca sunt asteptati acum, la inceput de vara, sa participe la cele mai amuzante activitati polare. Daca le era dor de o "bulgareala", in Orasul Inghetat se vor putea lua la intrecere cu prietenii in concursuri antrenante, pline de voie buna. Eschimosii prietenosi le vor povesti despre fascinanta lume de la Polul Nord, iar cele trei igluuri construite se vor dovedi pline de surprize pentru toti copiii curiosi sa le treaca pragul.

orasul_inghetat_sun_plaza

De asemenea, cei mici isi pot testa indemanarea in concursuri de aruncat cercuri pe o foca simpatica si jucausa sau in intreceri imitand mersul pinguinilor. Iar daca vor dori sa-si imagineze pe hartie cum arata lumea fermecata din Orasul Inghetat, copiii sunt asteptati in locurile special amenajate, cu o multime de foi albe si creioane colorate, pentru a da frau liber imaginatiei si, de ce nu, sa se bucure de fulgii de nea si globurile de zapada. In coltul AraToys, vor avea masute amenajate cu puzzle-uri 3D, jocuri tentante si creative, sabloane si jucarii Playmobil.

Trenuletul electric le va da celor mici semnalul sonor cand va pleca in calatoria plina de voie buna prin Orasul Inghetat si ii va pofti in vagoanele veseliei.

Te asteptam sa te topesti de bucurie in Orasul Inghetat, in fiecare zi, de la 12:00 la 20:00.

Activitatile sunt potrivite copiilor cu varste peste 3 ani. Intrarea este gratuita.

Mai multe detalii pe http://www.sun-plaza.ro/event/te-topesti-de-bucurie-orasul-inghetat/ si www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

Citeste si despre