Vino in Era Park Oradea, ca sa ai cu ce!

/ / Modificat: 2013-02-27
Vino in Era Park Oradea, ca sa ai cu ce!

Vino in Era Park Oradea, ca sa ai cu ce!

Cu entuziasm nemarginit si forte proaspete, BookLand pleaca din nou la drum, de data aceasta in compania baietilor de la Partizan. Prima oprire pe harta noastra este centrul comercial Era Park din Oradea, unde vom reaseza cu drag tabara cartii. Intre 5 si 17 martie, oradenii sunt asteptati cu oferte irezistibile la carte, muzica, film si jocuri, iar evenimentele culturale se vor tine lant timp de doua saptamani.

Ai cu ce te lauda?

Vino si tu in Caravana BookLand, distreaza-te si canta alaturi de Partizan-ii cartii, dar nu uita sa te inarmezi cu cele mai noi aparitii editoriale, in care vei descoperi replici istete pentru a-ti lasa interlocutorul cu gura cascata de fiecare data cand te afli in mijlocul unei conversatii.  

Bookland_copii

"Anul acesta, BookLand va incerca sa vina si mai aproape de prietenii sai! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de intalnire mai accesibile si mai populare si am pregatit momente distractive-culturale care sa satisfaca pretentiile tuturor vizitatorilor nostri: de la cel mai mic pana la cel mai mare", spune Mihaela Petrovan, initiatoarea proiectului cultural.

"Caravana BookLand vine pentru al treilea an consecutiv la Oradea, important centru cultural si comercial. Suntem incantati sa gazduim acest proiect de anvergura. Avem convingerea ca astfel venim in intampinarea clientilor nostri, care vor avea posibilitatea ca, pe langa shopping, sa rasfoiasca o carte si poate chiar sa-si imbogateasca biblioteca. Mizam pe un parteneriat de succes si de durata, publicul oradean aratand in repetate randuri deschiderea catre evenimentele deosebite care sa-i scoata din cotidian", a declarat Delia Flechianu, marketing manager Era Shopping Park Oradea.

Era_Park_bookland

Pentru mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei BookLand, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cartii, te asteptam in comunitatea BookLand. Alatura-te si tu cu un LIKE: Facebook.com/targdecarte  (pagina de eveniment Oradea)

Despre BookLand

Caravana BookLand


Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a III-a editie, prezent pe parcursul anului 2013 in 19 orase din tara, timp de 42 de saptamani. Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro

Libraria online www.book-land.ro


BookLand integreaza si libraria on-line – www.book-land.ro - portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bookland Targ pentru copii si parinti

Articole recomandate

Citeste si despre