Vineee vacanta cu trenul...Antipa

Vineee vacanta cu trenul........."Antipa"

Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" lanseaza oferta educationala de vacanta pentru familiile cu copii!

Parintilor care nu stiu ce sa faca cu copilasii lor cata vreme sunt plecati la serviciu, Muzeul "Antipa" le propune mai multe programe de educatie stiintifica, dezvoltarea creativitatii, imaginatiei, simtului artistic si a deprinderilor de comunicare si lucru in echipa. 

ateliere_vacanta

Sunt asteptati toti copiii cu varste cuprinse intre 4 si 15 ani la programe personalizate pe categorii de varsta precum: scoala de Vara (module de zoologie si muzeologie pentru elevi), Corabia vacantei (program interdisciplinar de zoologie si arte plastice aplicate pentru elevi), Atelierele de Imaginatie Holly Moly (ateliere de creatie pentru prescolari si scolarii mici), Micii sanitari (ateliere de anatomie umana, igiena si prim-ajutor pentru elevi).

Oferta de programe estivale lansata de catre Muzeul "Antipa" acopera toate categoriile de varsta intre 4 - 15 ani si sunt planificate astfel incat sa ocupe ziua de vacanta, in intervalul orar 09:00 - 18:00.

Sponsori: LeoBurnett, The Geeks, DaVinci Learning, Nestle, Nesquik, Unitedmedia,

Parteneri media: Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, CDPress, Science Focus, Zile si Nopti, Orasul Meu, BeWhere!, Salut Bucuresti, SmartFM, Itsy Bitsy,  RFI, Radio Romania, 7 Pitici, Qbebe, inParc  

Descrierea programelor: urmeaza pe www.antipa.ro si pe pagina de Facebook a Muzeului "Antipa"

Inscrieri de participare: Florentina Purdescu, e-mail: florentinap@antipa.ro

Informatii suplimentare despre programe: dr. Aurora Stanescu, e-mail: auroras@antipa.ro, 0723.149.694

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul