Vii, citesti, daruiesti si primesti carti

/ / Modificat: 2016-07-07 00:00:00

Si tu iubesti sa citesti in Sun Plaza

Sambata, 9 iulie, Sun Plaza lanseaza proiectul Si tu iubesti sa citesti care se va desfasura pe tot parcursul lunii iulie, intr-un spatiu de lectura accesibil, gratuit tuturor, aflat la parter, langa intrarea principala.

Oricine poate veni aici sa citeasca din cartile puse la dispozitie de Sun Plaza, poate aduce carti si poate lua altele la schimb. La finalul lunii, toate cartile ramase vor fi donate unor centre din sectorul 4 care ofera adapost temporar familiilor fara case.

In prezent, cu ajutorul partenerilor din proiect, Adevarul, Gazeta Sporturilor, Cora si Librarium, spatiul de lectura beneficiaza deja de 1500 de carti, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

In weekend-uri, persoane publice, jurnalisti, bloggeri si vizitatori ai Sun Plaza vor veni sa citeasca pentru copii si chiar pentru adulti sau sa discute despre carti cu cei prezenti.

si_tu_iubesti_sa_citesti

Astfel, in zilele de sambata din luna iulie, de la ora 11.00 vor fi alaturi de copii si parinti: Razvan Popescu si Flick de la Radio ZU – pe 9 iulie, Dana Nalbaru – pe 16 iulie, Daniela Nane - pe 23 iulie, Marian Ralea – pe 30 iulie. Tot pe 30 iulie, dar de la 12.00, va citi copiilor Mihai Gainusa de la Radio SEVEN.

Bloggerii care au acceptat sa se alature proiectului - sa citeasca sau sa vorbeasca despre carti - sunt: Gabriela Maalouf, Ioana Marinescu, Raluca Loteanu, Robert Diaconeasa, Ana Maria Mitrus, Lucia Radu-Simota, Luminita Malanca, Lavinia Peter,  Dana Dobrescu, Claudia Stirbei, Ana Maria Tatucu, Cristina Ologeanu, Emilia Ilie, Florina Badea.

Programul complet de lectura poate fi accesat aici.

Oricine vrea sa petreaca o ora in compania copiilor sau adultilor iubitori de carti, citind sau povestind, se poate inscrie pentru lecturi publice cu un e-mail la: marketing@sun-plaza.ro.

Campania de responsabilitate sociala ”Si tu iubesti sa citesti” incurajeaza lectura in familie. Si pentru ca dar din dar se face poveste, te invitam sa donezi o carte bibliotecii gratuite din Sun Plaza, iar noi iti vom darui o alta in loc. La finalul campaniei, cartile vor fi donate unor micuti mai putin norocosi.

Partenerii media ai proiectului ”Si tu iubesti sa citesti” sunt www.copilul.ro, www.rol.ro, www.bookblog.ro.

Mai multe detalii pe www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center si pe www.sun-plaza.ro.

Articole recomandate

Citeste si despre