Vara incepe cu sport, la ParkLake Shopping Center! Yoga, padel si un stil de viata sanatos

/ / Modificat: 2019-06-11
Vara incepe cu sport, la ParkLake Shopping Center! Yoga, padel si un stil de viata sanatos

In perioada 16 iunie – 7 iulie, in fiecare duminica, intre orele 8:45 – 11:00, ParkLake Shopping Center ii invita pe bucuresteni sa descopere si sa exerseze un stil de viata sanatos, prin practica Yoga in aer liber.

In plus, cei care doresc sa se bucure de sport si socializare in acelasi timp, terenurile de padel si terenul multifunctional din ParkLake Garden sunt locurile ideale pentru o vara perfecta.

Sedintele de Yoga organizate de centrul comercial ParkLake vin in intampinarea membrilor comunitatii care isi doresc sa includa in programul unei vieti agitate si momente de relaxare si re-echilibrare fizica, psihica si emotionala. Printre sesiunile de shopping obisnuite, activitatile in familie sau alaturi de prieteni, acestia sunt acum asteptati sa includa experienta uneia dintre cele mai vechi practici fizice, mentale si spirituale din lume si sa se bucure de efectele benefice ale acesteia.

Ghid in aceasta calatorie va fi Maria Nadolu – instructor de Yoga si exploratoare entuziasta a acestei lumi. In ultimii ani, ea a calatorit si locuit in Europa, Africa, Asia de Sud-Est si America, descoperind si invatand de la diversele popoare in mijlocul carora a trait. Crezand cu tarie in faptul ca, imbratisandu-ne trecutul, putem sa ne bucuram de o experienta mai profunda a prezentului, Maria imbina totodata practica Yoga cu informatiile si intelepciunea deprinse din studiul artei si istoriei, dar si a numeroaselor civilizatii intalnite in multele sale calatorii.

Padel si distractie in ParkLake Garden

Pentru persoanele care prefera un sport mai dinamic, vara aceasta la ParkLake, distractia include activitati pe cele doua terenuri de padel si pe terenul multifunctional potrivit pentru tenis, mini-fotbal, volei sau baschet, special pregatite pentru un public activ si dornic de interactiune.

Cunoscut drept sport de socializare, padelul se joaca in echipe de doua persoane, fiind la intersectia dintre tenis si squash. Datorita caracterului sau dinamic, acesta se bucura de succes atat in randul sportivilor de performanta, cat si in randul familiilor cu copii, sau a grupurilor de prieteni dornici sa petreaca timp impreuna, in aer liber.

Pentru o vara activa si un stil de viata sanatos, sportul in aer liber este ingredientul secret!

Participarea la sedintele de Yoga este gratuita, prin inscriere in prealabil la InfoDesk-ul centrului comercial, iar inchirierea terenurilor de padel si a celui multifunctional se face, de asemenea, la InfoDesk, sau la numarul de telefon 0757 353 014.

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar si programul complet gasiti pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Parklake Sport Stil de viata sanatos

Articole recomandate

Citeste si despre