Vara asta citesti Thriller in ritmuri de ... muzica buna!

Ai incercat vreodata sa atribui unei carti, o piesa muzicala potrivita? Editura Litera, impreuna cu Lecturi Urbane si Jurnalul National, sarbatoresc cea de-a sasea editie a festivalului de muzica B'estFest Summer Camp, daruind mii de carti petrecaretilor aflati pe iarba din Tunari, pe malul Lacului Pasarea, la sarbatoarea muzicii.


Cea de-a sasea editie a festivalului B’ESTFEST Summer Camp va avea loc in zilele de 6, 7 si 8 iulie pe malul lacului Pasarea din comuna Tunari, in nordul Bucurestiului.

Cei aflati la festival vor putea primi carti din colectia Thriller – editate de Litera. Actiunea face parte dintr-o serie de evenimente sociale ce au ca scop incurajarea lecturii pentru tineri si nu numai.

Ideea principala a acestei activitati culturale care va avea loc la B'estFest, poate fi rezumata astfel: fiecare carte are un ritm propriu care trebuie adaptat la personalitatea cititorului, iar daca lectura este desfasurata pe acorduri muzicale, provocarea de a continua lectura cu un urmator roman, este extrem de incitanta. Actiunea isi mai propune cultivarea interesului pentru carti in randul romanilor si promovarea lecturii in spatiile publice si are ca scop redesteptarea interesului pentru carte si lectura.

Si pentru ca este weekendul destinat muzicii bune, de calitate, Editura Litera, recomanda o lectura incitanta: colectia Thriller.

Despre colectia Thriller

Sub deviza "in vara asta citesti thriller de la Litera!", editura lanseaza o noua colectie de literatura de divertisment, la un pret special 9,90 de lei fiecare volum. Actiune, suspans, confruntari, mistere, aventuri, crime, iata elementele definitorii ale colectiei "Thriller", care cuprinde cele mai bune titluri ale celor mai celebri autori ai genului: Clive Cussler, Lee Child, Steve Berry, Mary Higgins Clark si multi altii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Eveniment cultural Evenimente parinti

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul