Va invitam la CONIL FEST – Festivalul Integrarii, editia a VII-a

/ / Modificat: 2013-05-30
Va invitam la CONIL FEST – Festivalul Integrarii, editia a VII-a

Va invitam la CONIL FEST â Festivalul Integrarii, editia a VII-a

(1 – 2 iunie, Opera Comica pentru Copii - Teatrul Giulesti)

Asociatia CONIL va invita in acest weekend la Teatrul Giulesti din Capitala, sa sarbatorim impreuna Ziua Internationala a Copilului printr-un eveniment deosebit, cu si pentru copii: CONIL FEST 2013 – Festivalul Integrarii, editia a VII –a (1-2 iunie, Opera Comica pentru Copii - Teatru Giulesti), eveniment organizat in parteneriat cu I.S.M.B. si Opera Comica pentru Copii.

Simultan, in foaierul teatrului va avea loc targul de oferte educationale KID’s SUMMER FAIR 2013 – editia a III-a, eveniment ce va aduce cu sine numerosi invitati surpriza, si care se adreseaza tuturor ofertantilor de produse si servicii pentru copii si adolescenti intre 3 si 18 ani.

Mai bine de 40 de institutii – scoli si gradinite private si de stat, cluburi pentru copii, centre de plasament, scoli speciale - s-au inscris ca participante la spectacole.

Astfel, peste o mie de copii si adolescenti talentati sunt asteptati sa incante audienta cu momente artistice speciale: interpretare muzicala, dansuri moderne, contemporane sau populare, balet, teatru sau demonstratii de gimnastica aerobica si de arte martiale.

Din spectacol nu vor lipsi, desigur, copiii talentati cu nevoi educationale speciale: CONIL FEST 2013 - Festivalul Integrarii isi propune inca o data sa sprijine cat mai multi copii cu talente deosebite, in formarea lor artistica, pe drumul spre integrarea sociala in randul copiilor tipici si in invatamantul de masa.

De ziua lor, copiii vor avea ocazia sa se distreze si la atelierele recreative si distractive - Fun Science, animatie pentru copii, spectacolele de teatru, face painting – sau la tombola cu premii din foaierul Teatrului Giulesti, organizate cu acest prilej.

La ambele evenimente marca Asociatia CONIL - CONIL FEST 2013 – Festivalul Integrarii, editia a VII –a si KID’s SUMMER FAIR 2013 – editia a III-a, este asteptata o afluenta mare de public - peste 2000 de persoane atrase de spectacolele din festival sau vizitatori la standurile targului.

Va asteptam asadar si de aceasta data in lumea copiilor talentati, si garantam un eveniment deosebit, de calitate!

Va invitam in mijlocul copiilor, sa-i sarbatorim impreuna prin distractie, momente de neuitat si voie buna!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Festival teatru

Articole recomandate

Citeste si despre