Unde merge Mos Craciun la Teatru?

/ / Modificat: 2012-02-23
Unde merge Mos Craciun la Teatru?

teatrul excelsior cocoselul2

Mos Craciun merge la Teatru. Nu stiati? Nici noi, dar ni se pare absolut normal sa mearga la teatru pentru ca acolo este veselie, sunt copii multi si este o atmosfera de poveste. Bineinteles ca uneori si Mos Nicolae se furiseaza pe usa de la intrare atunci cand se sting luminile in sala...Nu rezista tentatiei de a vedea atat de multi copii fascinati de povestea de pe scena.

Unde merge Mos Craciun la Teatru?

Hei, bineinteles ca stiti! Mosului ii place Teatrul Excelsior. Ii place pentru ca toate povestile au un talc ascuns, pentru ca in spatele lor sunt multe invataminte si pentru ca pasiunea si dragostea te intampina inca de la intrare.

Si mai are Mosul un motiv pentru care ii place la Teatrul Excelsior: el stie ca Teatrul este partener al Comunitatii Copilul.ro. Si pentru ca Mosul cel bun si drag indrageste Comunitatea noastra si-i indrageste pe copii, merge la teatru acolo unde merg si copiii: la Teatrul Excelsior!

Duminica aceasta, pe 4 decembrie, de la ora 11.00 se joaca "Cocoselul neascultator", un spectacol la care participa si copii din Comunitatea noastra. Maestrul Ion Lucian ne povestea la un moment dat ca in timpul uneia dintre reprezentatii un copil din sala a urcat pe scena foarte hotarat sa il pedepseasca pe Vulpoi, care il necajea rau pe Cocosel. Cum sa nu se duca Mos Craciun la Teatru? Sigur ca va merge si duminica si va urmari impreuna cu copiii povestea Cocoselului...

teatrul excelsior cocoselul4

"Cocoselul neascultator" este o piesa de teatru pentru copii, care se joaca fara intrerupere din momentul in care a fost scrisa, de mai bine de 50 de ani, in mai toate teatrele din tara si din lume, din Canada pana in Japonia!

Nenumarati oameni marturisesc ca a fost primul spectacol de teatru pe care l-au vazut si care i-a impresionat in asa masura incat mai tarziu, peste ani, isi duc nepotii la teatru... pentru a-l putea "revedea". Pentru ca spectacolul a ramas la fel de incantator ca si cum timpul nu a trecut peste el!

Pataniile Cocoselului care nu ii asculta pe cei doi prieteni ai sai, Ursuletul si Motanelul, si cade prins in labele Vulpoiului, sunt traite si de micii spectatori cu sufletul la gura. In final, Cocoselul este salvat si cei trei prieteni vor trai in continuare veseli si fericiti in casutele lor din padure.

teatrul excelsior cocoselul1

Spectacolul are sansa unei muzici extrem de antrenante, compusa special de Vasile Menzel, si se bucura de interpretarea unor tineri si talentati actori.

Distributia spectacolului  "Cocoselul neascultator" de Ion Lucian: Cocoselul - Mihaela Coveseanu, Ursuletul - Ciprian Cojenel, Motanelul - Cosmina Dobrota, Vulpoiul - Stelian Milu/Alexandru Mike Gheorghiu, Mamuta Labuta - Veronica Popescu, Corbul - Marian Radulescu.
Regia: Ion Lucian si Victor Radovici
Muzica: Vasile Menzel
Scenografia: Stefan Parvulescu

Programul Teatrului Excelsior il gasiti saptamanal in Forum in topicul Timpul liber pentru copii si parinti!

Pentru informatii �i rezervari puteti suna la Teatrul Excelsior la numarul de telefon: 021 315 97 36. Pentru spectacolele de duminica puteti cumpara bilete si de pe site-ul www.bilete.ro.
Pretul biletelor: 10,50 lei

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii Evenimente parinti Activitati cu copilul Activitati distractive copii

Articole recomandate

Citeste si despre