Un zambet pentru sanatatea ta, un proiect al Circului Globus

/ / Modificat: 2012-11-26
Un zambet pentru sanatatea ta, un proiect al Circului Globus

In data de 21 aprilie, 34 de tari din lume sarbatoresc Ziua Mondiala a Circului. Pentru artistii din lumea intreaga, dar si pentru iubitorii artei circului de toate varstele este un eveniment care trebuie sarbatorit asa cum se cuvine – cu spectacole, cu multe aplauze si multa, multa bucurie. Pentru cea de a treia aniversare, organizata anual de Federatia Mondiala a Circului, sub inaltul patronaj... al presedintelui onorific al acesteia, Printesa Stephanie de Monaco, artistii Circ & Variete Globus Bucuresti s-au gandit sa ofere o bucurie celor mai mici, dar si celor mai fideli spectatori ai sai, care nu pot ajunge in sala de spectacole pentru a sarbatori acest eveniment. Artisti, acrobati si iluzionisti vor vizita, pe rand, spitalele de copii din Bucuresti si vor incerca sa aduca un zambet micutilor privati de sansa de a avea o copilarie lipsita de griji.

Este un strop de fericire pe care artistii Circ & Variete Globus Bucuresti spera sa il aduca in sufletele copiilor prin oganizarea unor mini-spectacole, in cadrul proiectului „Un zambet pentru sanatatea ta”, derulat vineri 20 aprilie 2012 si luni 23 aprilie 2012, in noua spitale din Bucuresti in ziua in care cu totii ar trebui sa sarbatorim bucuria de a fi copii si sa aducem un omagiu artei circului.

Seria spectacolelor oferite celor mici a caror copilarie este umbrita de lipsa parintilor sau de o sanatate firava va continua si dupa acest eveniment, asa cum s-a intamplat deja in nenumarate randuri, prin reprezentatii gratuite dedicate copiilor din centrele de plasament sau din scolile speciale.

Programul reprezentatiilor va fi urmatorul:

  • Vineri, 20 aprilie – o echipa de artisti ai Circ & Variete Globus Bucuresti se va afla la Spitalul Clinic dr. Victor Babes cu incepere de la ora 10.30.
  • Tot vineri 20 aprilie 2012 in jurul orei 12.00 o alta echipa de artisti ai Circ & Variete Globus Bucuresti se va afla la Spitalul Clinic CF2.
  • Si cei internati la Spitalul Clinic de Psihiatrie prof. dr. Alexandru Obregia vor avea parte de surprize vineri 20 aprilie 2012 de la ora 11.00.
  • Cei de la Spitalul de Psihiatrie Titan dr. Constantin Gorgos si Centrul de Ingrijire pentru Copii cu Tulburari de Spectru Autist precum si Spitalul Clinic de Copii dr. Victor Gomoiu vor fi vizitati de artistii Circ & Variete Globus Bucuresti tot vineri 20 aprilie 2012 de la ora 13.00.
  • O parte a echipei Circ & Variete Globus Bucuresti va ajunge vineri 20 aprilie 2012 de la ora 11.00 si la Spitalul Universitar de Urgenta Elias.

Actiunea se va incheia luni 23 aprilie 2012 cand artistii Circ & Variete Globus Bucuresti vor ajunge la:

  • Centrul National Medical de Recuperare Neuro-Psiho- Motorie pentru Copii dr. Nicolae Robanescu - Ora 10.30;
  • Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Marie Sklodovska Curie - Ora 11.30;
  • Institutul Clinic Fundeni - Ora 13.30.
  • <

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Eveniment cultural Evenimente copii Spectacole copii Campanie umanitara

Articole recomandate

Citeste si despre