Un talk-show tv de educatie pentru copii!

/ / Modificat: 2014-01-17
Un talk-show tv de educatie pentru copii!

"Ai 100 de lei si 3 pusculite: una pentru economii, una pentru donatii si una pentru investitii. Cat ai pune in fiecare?"

Diverta impreuna cu Evotv.ro lanseaza un proiect inedit de educatie pentru copii, in spiritul valorilor de viata.

Sub forma participarii la un talk-show tv, chiar in Diverta dialogul moderat de jurnalistul Sergiu Mihalcea, ii va purta pe copii prin ideile importante care fundamenteaza practic filosofia de viata a oamenilor. Cele mai importante momente ale talk-show-ului vor putea fi vizionate pe Evotv.ro si pe pagina de FB Diverta.

Dialogul a fost de la inceputurile educatiei modalitatea prin care copiii isi formau o cultura serioasa. Scoala traditionala a retezat dialogul, iar la televizior, dialogul s-a transformat in lupta.

Proiectul "Filosofie de viata" care va fi lansat in Diverta Mall Baneasa va oferi o alternativa la educatia pentru viata!

Tema primei editii de "Filosofie de viata", sambata, 18 ianuarie 2014 va fi: Banul. Subiectul dialogului va fi extras din cartea "Tata bogat, tata sarac", de Robert Kiyosaki

Copiii intre 9-14 ani sunt invitati sa participe cu o opinie despre aceasta scurta intrebare: "Ai 100 ron si 3 pusculite: una pentru economnii, una pentru donatii si una pentru investitii. Cat ai pune in fiecare?"
 
Restul, va fi surpriza la locul faptei!
 
Moderator: Sergiu Mihalcea, Jurnalist Tv
Proiect organizat de: EvoTv.ro si Diverta
Locatie: Magazinul Diverta, Mall Baneasa
Ora: 12:00 - 13:15
Data:18 ianuarie
Taxa de participare: 35 RON

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre