Ultimele 3 zile de inscrieri la atelierul de desen pentru copii centrat pe personaj

/ / Modificat: 2015-04-29
Ultimele 3 zile de inscrieri la atelierul de desen pentru copii centrat pe personaj

30 aprilie e termenul pana la care parintii isi pot trimite copiii sa invete sa deseneze, la a doua editie a atelierului tinut de ilustratoarea Diana Necsulescu la Academia Motanov.

In scoala, porneam de la mama, tata si casa, desenam peisaje reprezentative pentru anotimpuri, faceam portrete sau incercam sa reproducem un mar si invatam sa-i spunem „natura moarta”. Poate aceasta metoda e un motiv pentru care unii dintre noi n-au continuat antrenamentul dupa ce orele de desen au iesit din programa.

Desenul centrat pe personaj e mult mai amuzant. Pentru ca vrei sa poti desena un animalut, un monstru sau cine stie ce creatura inventata de tine si vrei sa le-o arati prietenilor. Ca sa desenezi un personaj, pornesti de la forme simple – linii, cercuri, triunghiuri si alte figuri geometrice, care sunt baza pentru detaliile pe care le adaugi mai tarziu. Pana sa zici sa iese din desen si face beee, oaia e un cerc si cateva linii. Sau e o cutie, daca o deseneaza Micul Print.

Pentru copiii care vor sa invete sa deseneze personaje, Academia Motanov organizeaza la Centrul de Arta MORA din Bucuresti un atelier de desen axat pe personaj. Pornind de la experienta in benzi desenate a coordonatoarei, copiii vor invata si sa se gandeasca ce fel de personalitate are personajul, ce face in scena desenata, de ce, cu cine interactioneaza. Personajul are o poveste in spate. Poze de la prima editie.

Atelierul are inscrieri pana pe 30 aprilie si se va desfasura intre 9 si 31 mai. Intalnirile au loc sambata si duminica de la 12:30 la 14:30, timp de 4 weekenduri. Costul atelierului este de 450 lei si se plateste in doua transe. Pentru programul detaliat pe sedinte si alte detalii, intrati pe http://www.motanov.ro/portfolio/atelierdesen/.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre