Turneul National Am o casuta mica

/ / Modificat: 2014-09-23
Turneul National Am o casuta mica

Septembrie este luna noilor inceputuri. Primele zile de toamna, primele zile de scoala, dar si inceputul unui minunat proiect al veseliei, al distractiei si al bunei dispozitii.

Gasca Zurli si-a propus sa inveseleasca zilele toamnei si sa bucure copiii si parintii din toata tara, cu 30 de spectacole vesele si zurlii, incluse in Turneul National "Am o casuta mica".

Turneul se desfasoara intre 29 septembrie si 30 noiembrie si este parte a unui ambitios proiect social de educatie alternativa, "Priveste si invata", lansat de Gasca Zurli si "Un parinte mai bun", in beneficiul copiilor de la Valea Plopului. 

Ideea s-a conturat  in vara acestui an, cand Gasca Zurli a sustinut  un spectacol caritabil la Casa de copii din Valea Plopului. Am intalnit acolo sufletele minunate, care au mare nevoie de implicarea noastra si am decis sa continuam schimbarea pozitiva pe care ne-o dorim. 

Astfel,  in cele doua luni in care Gasca Zurli le da intalnire copiilor frumosi din tara, echipa Zurli le da intalnire copiilor orfani din Valea Plopului, intr-un  proces de educatie alternativa,  menit sa le dezvolte abilitati noi si sa contribuie la construirea unui caracter de adult sanatos si responsabil.

Impartiti in grupe, cei mici vor invata sa joace teatru, sa danseze si se vor bucura de ateliere speciale de lectura. La finalul celor trei luni de educatie prin joaca, toti copiii vor primi diplome si vor avea ocazia sa performeze ei insisi, ca artisti, in fata unui public adevarat.

Alaturi de noi in acest demers de implicare sociala vor fi vedete, care ii vor sustine pe cei mici in activitatile lor: actori, cantareti, dansatori si cunoscuti oameni de radio si televiziune, prieteni dragi ai Gastii Zurli, gata sa ne sara oricand in ajutor pentru o cauza buna. 

Fetita Zurli, Clopotel, Truli, Zdranganel, Yuppy, Tanti Prezentatoarea, Zana Buna si Vrajitoarea Tura-Vura ii asteapta cu drag pe toti copiii si parintii sa cinte, sa danseze si sa se bucure alaturi de ei in: Constanta,  Satu Mare, Deva, Tulcea,  Baia Mare, Arad ,Braila,  Oradea,  Lugoj, Galati,   Bistrita, Resita, Zalau,  Timisoara, Pitesti,  Alba Iulia,  Piatra Neamt, Craiova,  Targu Mures,  Bacau, Slatina,  Cluj Napoca,  Vaslui, Buzau,  Sibiu,  Focsani, Ploiesti,  Medias,  Iasi si Brasov.

29.09 - Targu Mures

30.09 – Brasov

1.10 - Cluj Napoca

2.10 - Sibiu

6.10 - Baia Mare

7.10 - Satu Mare

8.10 - Zalau

Programul complet al spectacolelor si detalii gasiti pe site-ul www.zurli.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zurli Gasca zurli Spectacole copii

Articole recomandate

Citeste si despre