Tombola aniversara la Maternitatea Polisano: Viitoarele mamici pot castiga un carucior Chicco

/ / Modificat: 2016-04-13 17:38:58

Toate mamicile care incheie contracte pentru unul din pachetele de nastere oferite de Maternitatea Polisano, pana in data de 15 mai, pot participa la o tombola aniversara cu premii constand in produse oferite de Chicco, partenerul acestei campanii.  

Maternitatea Polisano aniverseaza, in 2016, trei ani de la deschidere, timp in care aici s-au scris peste 1.700 de povesti frumoase. Pentru a marca acest eveniment, Maternitatea organizeaza o tombola aniversara, la care pot participa toate viitoarele mamici care incheie contracte pentru un pachet de nastere, pana la data de 15 mai 2016. 

tombola_maternitate_Polisano

Marele premiu consta intr-un set 3 in 1 Chicco Trio Sprint, o solutie completa si practica pentru viitorii parinti, care cuprinde un landou grupa 0+, un scaun auto grupa 0+, un carucior sport si o geanta pentru accesorii. 

Viitoarele mamici mai pot castiga un set pentru alaptare, respectiv un set de produse de ingrijire a nou-nascutului. De asemenea, toti participantii la tombola vor primi cate un cupon de reducere de 20% la produsele achizitionate de pe site-ul partenerului oficial al acestei campanii, www.chicco.ro

Desemnarea castigatorilor va avea loc prin tragere la sorti, in data de 18 mai, si va fi anuntata online, pe www.clinicapolisano.ro, respectiv contul de Facebook al Clinicii Polisano. 

Mai multe detalii despre campanie si despre pachetele de nastere oferite de Maternitatea Polisano pe www.clinicapolisano.ro sau la numarul de call-center 021.9383, de luni pana vineri, intre orele 7-22, sau sambata 8-14.

Citeste si despre