Tine-ma strans, lasa-ma liber. Un workshop pentru mintea parintilor

Tanya Solomitchi va invita la workshop-ul "Tine-ma strans, …lasa-ma liber"

Esti parinte, ai un copil sau mai multi, cu varste intre 3-11 ani si esti constient ca in educatie 'scopul nu scuza mijloacele'? Uneori gestionezi tensionat si ineficient nevoile copilului si ai vrea sa poti controla mersul lucrurilor fara a suprima dezvoltarea armonioasa a copilului dincolo de haine si hrana? Ai dori sa oferi si educatie si cunoastere, si realizezi ca ti-ar fi util sa inveti din modele de educatie cu 'un final fericit'? Daca te regasesti in acest profil, atunci esti candidatul ideal pentru seria de workshop-uri "Tine-ma strans, … lasa-ma liber", al Tanyei.

HabaR Consulting (www.habar.ro), cu sprijinul Copilul.ro (www.copilul.ro) Revista Boutique (www.revista-boutique.ro) si al altor parteneri media, organizeaza workshop-ul dedicat parintilor "Tine-ma strans, lasa-ma liber", sustinut de Tanya Solomitchi si gazduit de Biblioteca Metropolitana Bucuresti. Evenimentul este primul dintr-o serie de 3 care vor trata extins teme des intalnite acasa, alaturi de cei mici, zi de zi.

Tanya este sociolog, facilitator de sesiuni interactive 'Build Up A Character', antrenor ZIPOPO (program international pentru solutionarea conflictelor, sustinut UNICEF), coordonator de clase de copii/preadolescenti "Dezvoltarea Calitatilor Spirituale" si indrumator al programului "Terapia prin arta", precum si prezentator de sesiuni in cadrul 'The Art of Cosultation'. Dincolo de activitatile, sfaturile si pretioasele training-uri care au consacrat-o, Tanya este mamica a 3 copii, sotie si un bun indrumator.

De dragul copilului tau, vrei: sa fii un parinte si… un prieten, sa fii o autoriate si… un izvor caldura, sa fii responsabil si… flexibil, sa fii grijuliu si… detasat, sa fii atent si… relaxat, sa-i oferi un ajutor si… sa apreciezi abilitatile sale, sa mentii disciplina si… sa te bucuri de el, sa-i oferi educatia academica si… sa ii admiri sufletul, sa recunosti ca impreuna formati 'un univers' din 'stele independente'.

Aceste reuniuni se doresc a fi o platforma de comunicare pentru parinti activi si au scopul de a oferi un sprijin util pentru cei implicati emotional si practic in educatia si dezvoltarea afectiva si psihica a celor mici, care uneori se lasa mai greu de descoperit si inteles.

Intalnirea se va desfasura sub forma unui workshop de 3 sesiuni cu o durata de 3 ore/sesiune, primul workshop incepand pe data de 15 martie, orele 16:00-19:00.

Locul de desfasurare: Biblioteca Metropolitana

Costuri: 250 Ron/sesiune

Detalii inscriere: info@revista-boutique.ro, am@habar.ro

Pentru mintea parintilor

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul