Tehnica mai in joaca, mai in serios: Expozitie de jucarii si nu numai

Tehnica mai in joaca, mai in serios: Expozitie de jucarii si nu numai

S.C. Electrica Serv S.A. - Muzeul National Tehnic prof. ing. Dimitrie Leonida in parteneriat cu Muzeul Jucariilor, Spitalul de Jucarii si Centrul de Creativitate Benefica anunta vernisajul expozitiei "Tehnica mai in joaca mai in serios. Expozitie de jucarii si nu numai" ce va avea loc sambata 1 iunie 2013 incepand cu ora 11:30.

expozitie_jucarii

Expozitia se deschide cu prilejul zilei copilului si doreste sa arate ca jucaria, desi este vazuta in principal ca un obiect al distractiei, serveste si scopurilor educatiei intelectuale, morale, fizice, estetice a copilului stimulandu-i, in acelasi timp, initiativa creatoare. Prin imagini, reguli de joc, modul de manipulare a pieselor, jucaria ii transmite copilului sensuri care ii servesc in activitatea ludica. Putem spune astfel ca joaca este "meseria copilariei", nu doar o activitate pe care o faci sa-ti treaca timpul.

Expozitia poate fi vizitata in perioada 1 iunie - 31 iulie 2013, de miercuri pana duminica intre orele 10:30 - 17:30.

Facebook Muzeul National Tehnic prof. ing. Dimitrie Leonida

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Expozitie Expozitii copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul