Teatrul Zurli, teatru pentru copii, joaca in acest week-end spectacolul Motanul Incaltat

/ / Modificat: 2013-11-06
Teatrul Zurli, teatru pentru copii, joaca in acest week-end spectacolul Motanul Incaltat

Teatrul Zurli, teatru pentru copii, joaca in acest week-end spectacolul Motanul Incaltat

Jucam doua reprezentatii sambata si doua duminica, de la 10.30 si 12.00 la Puzzle Cafe (Calea Victoriei, 155, bloc D1, tronson 6, parter)

Motanul Incaltat la Teatrul Zurli

Sambata 9 noiembrie, 10.30 si 12.00 la Puzzle Café (Calea Victoriei, nr. 155, bloc D1, Tronson 6, parter )
Duminica 10 noiembrie, 10.30 si 12.00 la Clubul taranului Roman (Intrarea Monetariei, sos. Kiseleff, nr. 3

Adaptarea este o adevarata lectie pentru cei mici, o poveste vesela si plina de invataminte. Fiul cel mai mic al morarului, rasfatatul familiei, primeste mostenire un motan. Desi pare cel mai ghinionist dintre cei 3 frati, norocul este de partea lui, pentru ca  motanul este unul descurcaret. El il va invata pe tanarul fiu al morarului cum sa obtina in viata ceea ce isi doreste. Copiii sunt al patrulea personaj in spectacol. Ei se implica activ si il indruma  pe viitorul "conte" cum  sa manance, sa danseze si sa cante. Personajele sunt pline de viata, nostime si interesante, iar copiii vor fi tinuti cu sufletul la gura pana la sfirsitul spectacolului.

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti- Copiii sub doi ani nu platesc intrare!

Rezervarile se fac din timp la numarul de telefon 0728.295.872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro

Avem scaune, bancute pentru adulti, pernute pentru cei mici si multa voie buna!

Participa la concurs si castiga invitati la teatru! Click AICI!

Echipa Zurli va asteapta cu drag!

Ce ne face pe noi, Teatrul Zurli, Teatru pentru copii, sa fim altfel?

Suntem foarte atenti la text. Stim despre cuvinte ca ele creaza imagini si avem grija sa fie imagini frumoase.

motanul_incaltat_1
Am ales in spectacol cantece si jocuri potrivite pentru copiii de 2-6 ani, am gasit replici care sa-i faca pe parinti sa zambeasca si texte din care cei mici sa traga invataminte.

La Teatrul Zurli adultii si copiii vin pentru entartainment de familie. Petrecem impreuna o ora speciala din week-end. Cantam, dansam, aplaudam si tragem invataminte.

Conceptul este gandit de Mirela Retegan, o mama care a vrut altceva pentru copilul ei. Reteta s-a impus de la sine si a devenit favorita familiilor cu copii mici.

La Zurli, toate spectacolele incep cu voie buna, avem grija sa-i obisnuim pe copii cu spatiul si oamenii mari din el, le dam timp parintilor sa bea o cafea pana cand noi facem inviorarea cu piticii. Nici un spectacol nu incepe fara Daca Vesel Se Traieste - prilej de animare a locului. incheierea se face cu un cantec tare iubit de copii si parinti, Am O Casuta Mica. Avem replici- intre copii si parinti, avem formule pe care le stie toata lumea (intr-un fel chemam muzica, altfel chemam spectacolul) , testul de sinceritate ne place foarte tare pentru ca ne da ocazia sa ne laudam cu ce am facut bine si sa recunoastem greseli de care nu suntem foarte mandri.

Spectatorilor le mai place la Zurli relaxarea cu care sunt abordati copiii si fermitatea cu care sunt tratati adultii. Regulile sunt foarte bine formulate si nu fac altceva decat sa-i oblige pe toti oamenii mari sa fie atenti la nevoile reale ale copiilor lor, ale copiilor celorlalti si ale vecinilor de scaun, pernuta, bancuta.  S-a creat la Teatrul Zurli o atmosfera de respect, empatie si prietenie, asa cum am vrea sa fie viata noastra in fiecare loc. Oamenii mari pleaca de la noi mai veseli, iar copiii pleaca mai fericiti, mai puternici si mai curajosi. La plecare toata lumea primeste bomboane!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zurli Gasca zurli Teatru copii

Articole recomandate

Citeste si despre