Teatrul Zurli joaca Punguta Cu Doi Bani la Casa Bratianu

/ / Modificat: 2013-03-26
Teatrul Zurli joaca Punguta Cu Doi Bani la Casa Bratianu

Teatrul Zurli joaca Punguta Cu Doi Bani la Casa Bratianu



Teatrul Zurli joaca Punguta Cu Doi Bani la Casa Bratianu



Duminica, 31 martie, Casa Bratianu, Str. Doamnei nr. 9, ora 10:30 si 12:00

In acest week-end, Teatrul Zurli isi schimba temporar locatia si va juca la Casa Bratianu, in Centrul Vechi, Strada Doamnei, nr. 9, vis-a-vis de BNR.


Spectacolul pus in scena este o adaptare dupa binecunoscuta poveste Punguta cu doi bani. Baba il influenteaza pe mosneag sa-si bata cocosul si sa-l alunge din ograda. Astfel, cocosul va porni in aventura vietii lui si va trece prin numeroase peripetii. Nu isi va pierde imsa niciodata determinarea de a recupera punguta pe care i-a furat-o boierul.

Printre personajele cunoscute apare si un personaj nou- Papagalul, care il sfatuieste pe Cocos in aventurile prin care trece.

Ca de obicei, spectacolul este plin de lectii. Copiii invata ce inseamna loialitatea si curajul, afla ca mintea poate sa rezolve orice problema si perseverenta asigura succesul.

La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care isi aduc parintii la teatru, cei mici danseaza inainte de reprezentatie si cei mari ii aplauda din tot sufletul. La final, toata lumea primeste bomboane!

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, iar pentru rezervare prealabila ne puteti contacta la numarul de telefon 0728.295.872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.

zurli_teatru_martie

Rezervati din timp locuri pentru a beneficia de parcare gratuita.

La intrarea in parcare veti regasi numele dumneavoastra pe lista rezervarilor.

Restaurantul va pregati meniuri speciale pentru copii. Puteti servi micul dejun si pranzul intr-o atmosfera care speram sa fie pe gustul dumneavoastra.

*De Duminica 7 aprilie 2013, revenim la Clubul Taranului Roman cu spectacolul "Zana Maseluta si Caria" de la 10:30 si de la 12:00.

Echipa ZURLI va asteapta cu drag!


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Teatru copii

Articole recomandate

Citeste si despre