Teatrul Zurli cheama primavara!

Teatrul Zurli cheama primavara!


Povestea Ghiocelului, duminica, 3 martie, la Clubul Taranului, ora 10:30 si 12:00

Vine, vine primavara! si cine este cel mai potrivit sa o intampine si sa o ajute sa imprastie cat mai repede frigul si vremea rea? Ghiocel, desigur! Veselul personaj Zurli va fi ajutat in aventura sa de doua fetite vesele si de o sala plina de copii.

ghiocel_primavara

Ca in toate spectacolele Zurli, cei mici devin personaje si se implica activ in spectacol. Canta, danseaza si ajuta la finalul fericit al povestii.

Distractia va fi sustinuta de cantece iubite de copii, care cheama prin versuri primavara. "Azi am sa-ncrestez in grinda", "Albinuta", "Vine vine primavara" sunt doar cateva dintre ele.  

zurli_primavara

La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care isi aduc parintii la teatru, cei mici danseaza inainte de reprezentatie si cei mari ii aplauda din tot sufletul. La final toata lumea primeste bomboane.


Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, iar pentru accesul in sala este nevoie de rezervare prealabila la numarul de telefon sau 0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Echipa Zurli va asteapta cu drag!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Teatru copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA