Teatrul Ion Creanga participa la Festivalul Teatru, Strada si Copil

Teatrul Ion Creanga participa la Festivalul Teatru, Strada si Copil

Teatrul Ion Creanga participa, in premiera, la cea de-a patra editie a Festivalului "Teatru, Strada si Copil", cu un program de spectacole care se vor desfasura in intervalul 19 mai - 1 iunie, zilnic, de luni pana duminica, in Parcul "Alexandru Ioan Cuza" (fost IOR - sector 3).

teatru_ion_creanga

Repertoriul, sustinut pe scena teatrului-cort special amenajat in parc, este dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 5 si 12 ani, acestia fiind invitati sa urmareasca aventurile nastrusnicelor personaje din spectacolele"Lumea lui Paparin" - cea mai recenta productie a Teatrului Ion Creanga, "De-as fi Scufita Rosie", dar si "Un lup, o capra si trei iezi", spectacol premiat in cadrul celei de-a 15-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii "Cortina magica" - Premiul pentru cea mai buna adaptare a unei povesti clasice pentru copii.

Programul Teatrului Ion Creanga

Parcul "Alexandru Ioan Cuza"

19 Mai - 1 Iunie 2014

Un Lup, O Capra si Trei Iezi

19, 28 & 30 Mai, Ora 10.00

De-As Fi Scufita Rosie

25 & 31 Mai, Orele 11.00 & 18.00

Lumea Lui Paparin

20 - 23, 26-27 & 29 mai, ora 10.00

24 mai & 1 iunie, orele 11.00 & 18.00

Festivalul "Teatru, Strada si Copil" este o initiativa a Teatrului de animatie tandarica, care isi propune, prin intermediul acestui proiect cultural, sa sustina o serie de spectacole de teatru in mai multe parcuri din Capitala si sa "reinventeze astfel notiunea de teatru itinerant cu o stagiune aproape permanenta". 

Aflat la cea de-a patra editie, Festivalul se desfasoara anul acesta in perioada 15 mai - 14 septembrie, fiind realizat sub egida UNIMA Romania si ASSITEJ Romania.

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creanga (Sala Rapsodia - Str. Lipscani, nr. 53), dar si in locatie, la punctul de vanzare din Parcul "Alexandru Ioan Cuza". Biletele sunt disponibile de asemenea in reteaua Eventim, online, pe site-ul www.eventim.ro, si la magazinele partenere: Germanos, Domo, Vodafone, Orange, Librariile Humanitas sau Carturesti. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul