Teatrul Ion Creanga participa la Festivalul Teatru, Strada si Copil

/ / Modificat: 2014-05-16
Teatrul Ion Creanga participa la Festivalul Teatru, Strada si Copil

Teatrul Ion Creanga participa la Festivalul Teatru, Strada si Copil

Teatrul Ion Creanga participa, in premiera, la cea de-a patra editie a Festivalului "Teatru, Strada si Copil", cu un program de spectacole care se vor desfasura in intervalul 19 mai - 1 iunie, zilnic, de luni pana duminica, in Parcul "Alexandru Ioan Cuza" (fost IOR - sector 3).

Repertoriul, sustinut pe scena teatrului-cort special amenajat in parc, este dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 5 si 12 ani, acestia fiind invitati sa urmareasca aventurile nastrusnicelor personaje din spectacolele"Lumea lui Paparin" - cea mai recenta productie a Teatrului Ion Creanga, "De-as fi Scufita Rosie", dar si "Un lup, o capra si trei iezi", spectacol premiat in cadrul celei de-a 15-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii "Cortina magica" - Premiul pentru cea mai buna adaptare a unei povesti clasice pentru copii.

Programul Teatrului Ion Creanga

Parcul "Alexandru Ioan Cuza"

19 Mai - 1 Iunie 2014

Un Lup, O Capra si Trei Iezi

19, 28 & 30 Mai, Ora 10.00

De-As Fi Scufita Rosie

25 & 31 Mai, Orele 11.00 & 18.00

Lumea Lui Paparin

20 - 23, 26-27 & 29 mai, ora 10.00

24 mai & 1 iunie, orele 11.00 & 18.00

Festivalul "Teatru, Strada si Copil" este o initiativa a Teatrului de animatie tandarica, care isi propune, prin intermediul acestui proiect cultural, sa sustina o serie de spectacole de teatru in mai multe parcuri din Capitala si sa "reinventeze astfel notiunea de teatru itinerant cu o stagiune aproape permanenta". 

Aflat la cea de-a patra editie, Festivalul se desfasoara anul acesta in perioada 15 mai - 14 septembrie, fiind realizat sub egida UNIMA Romania si ASSITEJ Romania.

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creanga (Sala Rapsodia - Str. Lipscani, nr. 53), dar si in locatie, la punctul de vanzare din Parcul "Alexandru Ioan Cuza". Biletele sunt disponibile de asemenea in reteaua Eventim, online, pe site-ul www.eventim.ro, si la magazinele partenere: Germanos, Domo, Vodafone, Orange, Librariile Humanitas sau Carturesti. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre