Teatrul Excelsior, in premiera, la Targul Gaudeamus

Teatrul Excelsior, in premiera, la Targul Gaudeamus

Excelsior "cucereste" Cetatea Cartii.

Vom fi prezenti la fiesta lecturii, duminica, 25 noiembrie, incepand cu ora 13:00.

Unde ne gasiti?

In elegantul si rafinatul spatiu al Editurii Vellant ( situat in incinta salii Romexpo, nivel 0.00, stand 18).

Zana_Zorilor

Descindem direct in mijlocul cititorilor cu un fragment din recenta premiera a Teatrului Excelsior "Zana Zorilor". Basmul lui Ioan Slavici a fost dramatizat si pus in scena de tanara regizoare Ilinca Stihi. Dan Clucinschi - in rolul Petru -  si Raluca Botez - in rolul Zanei Zorilor – vor fi partenerii dumneavoastra prin lumea fara de sfarsit a imaginatiei, unde orice vis devine realitate.

Practic, la Targul Gaudeamus - Carte de invatatura, Teatrul Excelsior si Editura Vellant scriu impreuna o poveste cu zane, balauri, imparati si feciori de imparati, duhuri ale padurii si fapturi fantastice.

Dupa ce ii veti privi si asculta pe cei doi talentati actori, veti putea rasfoi o "carte-bijuterie", basmul "Zana Zorilor", de Ioan Slavici,  publicat de Editura Vellant cu ilustratii de exceptie realizate de Madalina Andronic.    

Nu lipsiti de la acest eveniment inedit gazduit de standul Editurii Vellant, la Targul Gaudeamus, unde Teatrul Excelsior se afla in premiera cu o... premiera!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Carti copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul