Targul de Pasti din Sibiu 2013

/ / Modificat: 2013-04-24
Targul de Pasti din Sibiu 2013

Targul de Pasti din Sibiu 2013

Timp de 10 zile, Iepurasul de Pasti ii asteapta pe sibieni cu oua rosii si multe surprize in centrul Sibiului, in Piata Mare, unde va avea loc cea de-a treia editie a Targului de Pasti.

Organizat de Fundatia Austria Pro Romania, Targul de Pasti calca pe urmele Targului de Craciun, tinzand sa devina unul dintre evenimentele importante ale anului. "Ne-am propus sa dezvoltam acest Targ de Pasti ca fiind un eveniment unic pentru sibieni la o sarbatoare atat de importanta. Targul va fi o ocazie perfecta pentru a cauta un cadou celor dragi dar si pentru a oferi copiilor cateva surprize", spune Andrei Dragan Radulet, organizatorul evenimentului. Targul de Pasti din acest an va fi amenajat in acest an sub forma unei flori cu trei petale. in total, in Piata Mare vor fi amplasate 40 de casute.

Cei 40 de comercianti provin din 17 de judete si aduc la Sibiu cele mai reprezentative produse pentru zonele din care provin. La Targul de Pasti sibienii vor putea gasi oua naturale incondeiate manual, oua din lemn pictate manual, oua imbracate in margele, oua de pus in "pomul de Pasti", cosuri impletite din nuiele, cosuri brodate, decoratiuni de Pasti din flori naturale, tablouri pictate pe scoarta de copac, piatra sau sticla, obiecte din lemn, lumanari decorate manual, articole din sticla pictata manual, cd-uri, articole din piele lucrate manual, jucarii, bijuterii, produse pralinate, turta dulce, dulciuri de casa, prajituri, pernite pufoase personalizate, produse din ghimbir, cascavaluri maturate si mezeluri afumate unguresti, vestimentatie rustica din in si bumbac, mic mobilier pictat manual, produse naturiste, flori si multe articole din foi de porumb impletite.

Cum Pastile sunt o sarbatoare mult asteptata de cei mici, la Targul de Pasti copiii vor avea si cateva surprize. Pe langa plimbarea pe trenulet sau pe ponei, cei mici se vor putea distra intr-un mini-zoo plin cu iepurasi iar in apropiere vor putea chiar face poze cu Iepurasul de Pasti.

In centru targului de Pasti va fi din nou amenajata o terasa, unde vizitatorii se pot relaxa in apropierea fantanii arteziene si gustand din bunatatile oferite la standurile din apropiere, cum ar fi placinta intinsa de Turnu coapta proaspata, mini-donuts, si altele.

Targul de Pasti este un eveniment organizat in fiecare an, incepand din 2009 de Fundatia Austria Pro Romania si A1 Events.

Sursa: www.targuldepasti.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Targuri Targuri sarbatori Targuri de Pasti 2013

Articole recomandate

Citeste si despre