Targul de Mos Nicolae 2013

| | Modificat: 2014-12-09 11:39:09

Targul de Mos Nicolae 2013

Targul de Mos Nicolae 2013 la Centrul Municipiului Bistrita - Teatrul de Vara, in perioada 5 - 8 decembrie 2013. Targul este un proiect inedit, menit sa confere o atmosfera magica Sarbatorilor de iarna la Bistrita.

bistrita_nasaud

Evenimentul din acest an se desfasoara in zona centrala, pe Pietonalul Municipiului Bistrita, in Teatrul de vara si in spatiul din vecinatatea acestuia, zona pe care municipalitatea o decoreaza si amenajeaza potrivit traditiilor de iarna, si care va fi pusa in valoare de aprinderea luminilor de Sarbatori, moment cu care debuteaza Targul si serbarile de iarna la Bistrita.

Targul este organizat in doua sectiuni.

5 - 8 decembrie 2013 - Bucuriile Iernii - Targul de Mos Nicolae

confectii, tricotaje, incaltaminte si articole de marochinarie;

produse naturiste, produse cosmetice, jucarii, dulciuri, bijuterii, cadouri;

decoratiuni interioare si exterioare, mic mobilier; articole de uz casnic, produse chimice, articole din mase plastice, sticlarie; pachete turistice de sarbatori si de sezon; obiecte de arta decorativa specifica sarbatorilor de iarna, ceramica, diverse alte articole;

11 - 15 decembrie 2013 - Cadouri De Craciun

cadouri diverse (imbracaminte, incaltaminte, jucarii, dulciuri etc.), produse de sezon, produse ornamentale de Craciun

Firmele pot opta pentru o sectiune distincta sau pentru ambele. Alocarea spatiilor se acorda dupa principiul "Primul venit, primul servit". Nu se acorda exclusivitate pe categorie de produse.

Pentru standurile exterioare, targul se va axa pe produse alimentare de sezon (vin fiert, must, bere, produse cu scortisoara, placinte, clatite, cozonaci, cozonac secuiesc, alte produse de cofetarie-patiserie, dulciuri, branzeturi, carnati, produse alimentare preparate, mititei, gulas la ceaun) produse mestesugaresti, produse ornamentale de Craciun.

Organizatori: Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, in colaborare cu Primaria Municipiului Bistrita.

Vor veni din nou cei cu produse traditionale maramuresene, placinte crete, conserve, muraturi, zacusa, compoturi, dulceturi, produse apicole, prajituri de casa fara e-uri, diverse preparate din carne de porc, mezeluri bio mangalita (asa cum au fost in toamna).

Pentru prima oara, vor fi si la noi cu branzeturi din zona Sibiului, cas afumat, preparate din carne de porc, pastrama, carnati de oaie.

Sursa: www.bistritanews.ro

Taguri Targuri Craciun Targuri de Craciun 2013 Evenimente Craciun 2013

Citeste si despre

Articole de la parteneri