Targul Micilor Mestesugari si Antreprenori, Editia a IV-a

Mai sunt doar cateva zile pana la primul eveniment din Bucuresti dedicat Martisorului: Targul Micilor Mestesugari si Antreprenori, Editia a IV-a, organizat de Asociatia CONIL, in parteneriat cu magazinul COCOR STORE.

afis-targ-2013

Ce, unde, cand?

Sambata, 23 februarie 2013, in intervalul 10.00 - 14.00, la etajele III si IV ale COCOR STORE din centrul Capitalei.

Cine?

Invitam cu drag pe toti cei care doresc sa intampine primavara si luna martie cu traditionalele martisoare, dar doresc si sa ofere felicitari deosebite, accesorii sau diverse obiecte decorative hand-made.

Acestea sunt realizate de copii din cadrul gradinitelor, scolilor si cluburilor educationale bucurestene, care se vor transforma pentru o zi in mici intreprinzatori – vor vinde diverse obiecte cu tematica Martisorului, mesterite chiar de ei.

Deoarece este un eveniment cu dublu scop – o parte din fondurile obtinute au o destinatie caritabila catre Centrul de performanta CONIL – vizitatorii targului vor avea ocazia sa plece cu obiecte unicat, frumoase si ieftine, dar vor contribui si la o cauza nobila.

Targul Micilor Mestesugari si Antreprenori, Editia a IV-a inseamna pentru copii: distractie, afirmarea talentelor artistice, concurs cu premii pentru cel mai frumos stand sau pentru gradinita cu cele mai multe vanzari, incurajarea  spiritului antreprenorial, dezvoltarea capacitatii de comunicare si de lucru in echipa, stabilirea de relatii de prietenie.

Lucrarile vor fi negociate si vandute chiar de catre copii, parintilor si publicului larg, iar incasarile vor fi folosite astfel: un procent de 50% va reveni institutiei participante, iar restul de 50% din suma va fi donat Asociatiei CONIL.

Astfel, copiii nu numai ca se vor distra, dar vor avea ocazia sa-si arate generozitatea: donatia catre Asociatia CONIL va sustine o parte din activitatile din cadrul cursurilor gratuite de weekend in beneficiul copiiilor cu nevoi speciale si al celor din medii defavorizate.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul