Targul Martisorului 2014


Targul Martisorului 2014

Perioada: 25-02-2014 - 09-03-2014

Tematica: cadouri

Locatie: Bucuresti Mall si Plaza Romania

Adresa: Cale Vitan 55-59 si B-dul Timisoara 26

Bucuresti

De 6 ani evenimentul se reflecta in promovare eficienta in diferite spatii expozitionale pe care le-am consacrat si facut accesibile publicului bucurestean. Editia de anul acesta se va desfasura in Bucuresti Mall si Plaza Romania.

targuri_martisor_bucuresti_2014

Targul urmareste evidentierea cererii si ofertei actuale autentice. Importanta sa pe piata de profil este data de obiectivele declarate si atinse: succes, autenticitate, responsabilitate, servicii expozitionale de calitate, reciprocitate. Aceste atribute au atras aprecieri favorabile din partea expozantilor, a vizitatorilor si bineinteles din partea presei.


​Manifestarea expozitionala reprezinta unul dintre cele mai apreciate evenimente si pe piata cadourilor conexe din Bucuresti. Alaturi de martisoarele traditionale sunt expuse cosmetice, bijuterii, cafea, ceai, produse de confiserie, artizanat, aranjamente florale, articole si accesorii hand-made, gravuri, si multe alte surprize din aceiasi diversitate culturala.

Perioada desfasurare Targul Martisorului 2014

- 25 februarie - 9 martie in Bucuresti Mall Vitan;

- 26 februari e - 9 martie in Plaza Romania;


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul