Targul Martisorului 2012 la Palatul copiilor

Si in acest an, venirea primaverii este sarbatorita de beneficiarii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 prin participarea la expozitia "Targul martisorului 2012 -  Dezbraca-te de iarna la Palatul Copiilor!”, desfasurata sub patronajul Accente NOI.


targ_martisor

Prin bunavointa oragnizatorilor, copiii cu handicap si batranii beneficiari de servicii sociale din sectorul 6 au ocazia de a expune si a comercializa micile cadouri pe care le-au lucrat manual. Pentru evenimentul care incepe chiar de Dragobete, micii si marii artisti au pregatit martisoare, sporul casei, obiecte din lut, sticla si ceramica.

Participarea la evenimentul de Martisor este parte integranta a programului de art-terapie initiat de DGASPC Sector 6 in beneficiul copiilor cu handicap si a batranilor defavorizati social. Prin implicarea acestor categorii sociale in activitati creative se urmareste dezvoltarea aptitudinilor lucrative, a atentiei si imaginatiei, dar si cresterea respectului de sine, factor indispensabil in procesul de reintegrare sociala.


Va asteptam pe toti, mari si mici, la Targul Martisorului 2012, editia a IV-a, in perioada 24 februarie – 1 martie 2012.


Program de vizitare: 10:00 – 21:00.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Eveniment cultural Evenimente copii Evenimente parinti

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul