Targ de vara pentru copii si parinti

/ / Modificat: 2012-06-05
Targ de vara pentru copii si parinti

Trei zile de sarbatoare pentru copii la Palat!

Asociatia CONIL in parteneriat cu Reteaua Trusa pentru Parinti va invita sa participati in perioada 25-27 mai 2012 la Targul "KID'S SUMMER FAIR" care va avea loc la Palatul National al Copiilor din Bucuresti.

KID'S SUMMER FAIR este o premiera care cuprinde toate ofertele verii si "de vara" pentru copii si parinti chiar inainte de 1 iunie si de vacanta.

Pe parcursul celor 3 zile, va veti intalni cu reprezentantii firmelor care produc sau comercializeaza produse pentru copii si adolescenti: jucarii, imbracaminte si incaltaminte, echipamente sportive si carti si cu reprezentantii firmelor care ofera servicii pentru copii si adolescenti: scoli, gradinite si cluburi, agentii de turism, locuri de joaca pentru copii, ofertanti de tabere scolare, centre de limbi straine, ofertanti de servicii financiar-bancare, cabinete de medicina si de psihologie etc. Pentru o intalnire cat mai eficienta intre expozanti si vizitatori, organizatorii vor amenaja locuri in care copiii si parintii pot beneficia de sprijinul consilierului in alegerea activitatii, precum si spatii pentru demostratiile artistice si sportive.

Targul  se desfasoara in  paralel cu cea de-a V-a editie a CONILFEST, Festivalul Gradinitelor, Scolilor si Cluburilor din Bucuresti, care va avea loc in sala mare a Palatului Copiilor, in zilele de 26 si 27 mai 2012. Evenimentul va reuni pe scena un numar de peste 1500 copii foarte talentati, din peste 30 de institutii din Bucuresti si din imprejurimi.

Intrarea este libera.

Pentru orice informatii ne gasiti pe coordonatele de mai jos:

Tel. 0720.206.636

evenimente@asociatiaconil.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Targ pentru copii si parinti

Articole recomandate

Citeste si despre