Targ de Sfantul Ilie

De vineri, 20 iulie, pana duminica, 22 iulie, de dimineata pana dupa-amiaza tarziu, Muzeul National al Taranului Roman va asteapta la Targul de Sfantul Ilie.

afistargsfilie

Va intampina aproximativ 100 de mesteri populari si producatori traditionali, dar si tineri artizani handmade si anticari.

Veti regasi reprezentata fiecare provincie geografica cu traditiile mestesugaresti, dar si culinare, cu port traditional si mai ales cu oameni: tesatoare, fierari, olari, cioplitori, lingurari, cojocari, cofetari, pielari, rudari, iconari, blanari, gospodine si gospodari cu diverse bunatati: dulceturi, siropuri si cofeturi, miere si produse apicole, cozonaci si placinte, ierburi aromatice, branzeturi si produse din carne pregatite dupa retete cu traditie, suc de mere, dar si palinci si vinuri, turta dulce, covrigi si alte dulcegarii.

Intrarea este libera!


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Targ pentru copii si parinti Traditii Bucatarie traditionala

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul