Tabere de cartier - tabere de dezvoltare personala


Sub egida "Cum sa petreci o vacanta de neuitat", Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 desfasoara in perioada 21 mai - 20 iunie 2012 o campanie de promovare si atragere voluntari, in cadrul proiectului "Tabere de dezvoltare personala - Tabere de cartier".

tabara_vara

Se cauta elevi care urmeza cursurile claselor a VII-a, a IX-a sau a X-a, in scolile si liceele din sectorul 6.

Persoanele selectionate se vor organiza in echipe de tineri si coordonatori de proiect pentru a sustine 45 de minute de prezentare in urmatoarele scoli si licee de pe raza sectorului 6: scoala nr. 117, scoala nr. 157, scoala nr. 163, scoala nr. 168, Liceul "Tudor Vladimirescu", Liceul "Grigore Moisil" si Liceul "Marin Preda".


Noii voluntari inclusi in proiect vor beneficia de un curs de formare avand ca subiecte drepturile copilului, animatia sociala, animatorul social si activitatile specifice de animatie, pentru a alcatui echipe de animatie care sa sustina activitatile taberelor de cartier din perioada 25 iunie-8 iulie 2012, ai caror beneficiari sunt copii din clasele primare.

Proiectul are ca scop includerea copiilor defavorizati, care nu au posibilitatea de a merge in tabere la mare sau la munte, intr-un program de educatie non-formala si de petrecere a timpului liber pe parcursul vacantei de vara.

Proiectul “Tabere de cartier”, a fost initiat in urma cu trei ani cu ajutorul unui grup de voluntari Scout din Franta inregistrand un real succes printre copiii si parintii din sectorul 6.

In cadrul editiilor anterioare s-au organizat scenete, jocuri, concursuri, stafete, ateliere creative si alte actiuni ludice, cu scopul de a imbunatati aptitudinile de exprimare si de socializare ale micilor beneficia ri.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tabara Activitati educative copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul