Surpriza pentru fanii Violettei: filmul Violetta in Concert vine in Romania!

/ / Modificat: 2014-04-30
Surpriza pentru fanii Violettei: filmul Violetta in Concert vine in Romania!

De la premiera sa in 2012, serialul Disney de origine argentiniana "Violetta" i-a cucerit pe copiii si tinerii din intreaga lume. De aceasta data, pentru a sarbatori turneul de mare succes din Europa, Disney Channel a creat "Violetta in Concert" – un concert special, filmat in Mediolanum Forum din Milano, in ianuarie 2014. Filmul este distribuit de Forum Film Romania si va fi lansat in salile de cinema din Romania pe 9 mai 2014.

"Violetta in Concert" cuprinde intregul spectacol live si le ofera fanilor posibilitatea de a vedea ce se intampla in spatele scenei in timpul unui turneu de concerte live. Productia ii prezinta pe cei 12 membri originali ai distributiei din "Violetta", care vor interpreta cele mai cunoscute cantece din sezoanele 1 si 2 ale serialului. 

Spectatorii vor putea vedea emotiile vedetelor de dinaintea spectacolului in timp ce acestia se pregatesc sa apara pe scena si vor avea sansa sa afle cum isi petrec actorii timpul liber, cand nu sunt in fata camerelor de filmat.

Filmul are o distributie compusa, printre altii, din Martina Stoessel (Violetta), Diego Dominguez (Diego), Jorge Blanco (León) Mercedes Lambre (Ludmila) si Lodovica Comello (Francesca), acestia fiind acompaniati de o echipa de dansatori plini de energie si de o formatie live.

Prima parte a turneului european s-a incheiat in decembrie 2013, artistii evoluand in fata a peste 150.000 de oameni, in cadrul a 22 de concerte din 6 orase importante din Spania.

In ianuarie 2014, spectacolul a ajuns si in Paris, unde au participat peste 20.500 de persoane, in 8 concerte sustinute.

In cele peste 100 de minute de spectacol au loc 180 de schimbari de costume, iar pregatirile pentru show dureaza 12 ore, toate cele necesare pentru turneu fiind transportate cu 7 camioane. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente pentru copii Filme pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre