Super Zapa iti racoreste weekendurile la Radio Plaja Itsy Bitsy

/ / Modificat: 2018-08-03
Super Zapa iti racoreste weekendurile la Radio Plaja Itsy Bitsy

In fiecare sambata si duminica din luna august, Super Zapa iti da intalnire la Radiomobilul Itsy Bitsy, din Parcul Alexandru Ioan Cuza, din Bucuresti. Cei mari si mici sunt asteptati weekend de weekend cu jocuri, activitati distractive si foarte mult nisip numai bun de construit castele! In luna august, racorestete la Radio Plaja Itsy Bitsy!

Incepand cu 4-5 august, in fiecare weekend, parcam Radiomobilul Itsy Bitsy la foisorul de lemn din Parcul Alexandru Ioan Cuza, din Bucuresti (intrarea de la Campia Libertatii).

Inca de la 10:00 dimineata asteptam familiile cu activitati si premii. Iar de la ora 17:00, cei mici au ocazia sa o intalneasca pe Super Zapa, sa se joace cu ea, sa faca poze si sa stea la povesti cu ea, in direct, pe Itsy Bitsy FM.

Si, pentru ca Radio Plaja Itsy Bitsy este o plaja in adevaratul sens al cuvantului, aducem cu noi mult, mult nisip. Astfel, toti copiii care vin in parc vor avea ocazia sa isi mestereasca propriile castele de nisip si sa le inscrie in concursul nostru, pentru sansa de a castiga o excursie la munte!

Ne vedem in parc!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente in bucuresti Evenimente 2018 Evenimente pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre