SunTalks. Hai sa vorbim despre trup si suflet!

/ / Modificat: 2016-10-11 00:00:00

Seminarii gratuite de nutritie si astrologie la Sun Plaza

Cum sa te hranesti sanatos in sezonul rece, dar si cum te influenteaza astrele in deciziile pe care le iei de-a lungul vietii sunt cele doua teme ale seminariilor sustinute de nutritionistul Mihaela Bilic si astrologul Camelia Patrascanu in luna octombrie, la Sun Plaza.

"Cum sa ne hranim sanatos pentru sezonul rece" vei afla de la medicul nutritionist Mihaela Bilic in cadrul seminarului care are loc sambata, 15 octombrie, la ora 12.00.

In perioada iernii, preferintele alimentare si metabolismul se modifica in concordanta cu anotimpul rece. Ce inseamna o alimentatie sanatoasa, care este orarul corect al meselor, cum sa asociezi alimentele pentru a-ti creste imunitatea, dar si cum sa previi inerenta scadere a moralului in sezonul rece, cum sa-ti umpli serile lungi de iarna cu altceva in afara de mancare sunt doar o parte dintre subiectele pe care reputatul nutritionist le va dezbate alaturi de participantii la seminar. Nu in ultimul rand, vei afla care sunt alimentele care-ti aduc buna dispozitie, vei afla adevarul despre grasime si fibre, despre alimentele proaspete si conservate, dar si cum sa adopti principiul ”putin din tot”, fara sa te privezi de bucuria de a manca ce-ti doresti.

Sun_talks_conferinte

Cinci dintre participantii la seminar vor fi rasplatiti cu premii constand in cartea "Sanatatea are gust", semnata de medicul nutritionist Mihaela Bilic.

Inscrierile se fac online, completand formularul de aici, pentru fiecare seminar in parte: http://www.sun-plaza.ro/sun-talks/.

Astrologul Camelia Patrascanu va dezbate alaturi de oaspeti tema "Alegerile de destin", pe care fiecare persoana le-a facut intr-un anumit moment al vietii.

Multi si-au pus intrebarea daca alegerea facuta a fost corecta, daca ar fi putut sa faca altfel in cazul unei nereusite. Cum iti dai seama care sunt scopurile si alegerile corecte pentru viata ta si care sunt cele gresite? Ce te face cu adevarat fericit? Astrologia te poate ajuta sa te lamuresti, dar numai omul decide ce face cu viata lui. Si pentru ca pana la intrarea in 2017 nu mai este mult, cunoscutul astrolog va vorbi si despre hotararile cele mai importante pentru anul viitor – indicate de Saturn in Sagetator. Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale are in 2017 un tip de experiente, intr-un anumit domeniu de viata, in care iluziile sunt inlaturate si inlocuite cu intelepciune.

Seminarul "Alegerile de destin" are loc sambata, 22 octombrie, de la ora 12.00, iar cinci dintre participanti vor primi cartea "Rescrie-ti destinul!" de Camelia Patrascanu.

Inscrierile se fac online, completand formularul de aici, pentru fiecare seminar in parte: http://www.sun-plaza.ro/sun-talks/.

Intrarea este gratuita. De asemenea, cele doua seminarii vor fi transmise live pe www.sun-plaza.ro si pe contul de Youtube.

Citeste si despre