Stepping Stones World Tour

/ / Modificat: 2012-06-22
Stepping Stones World Tour

AIESEC Bucuresti lanseaza cea de-a 3-a editie a proiectului Stepping Stones World Tour, dedicat elevilor din clasele V-VII. Proiectul, axat pe educatie non-formala si multiculturalitate, se va desfasura in Bucuresti, intre 25 iunie si 14 iulie, cu ajutorul a sase tineri din tari precum Malaysia, China, Egipt si Kazahstan.

Stepping Stones World Tour este un proiect marca AIESEC, desfasurat in limba engleza, in cadrul caruia participantii vor interactiona cu studentii internationali ce aduc un plus de valorare sesiunilor prin caracteristica culturala.

Scopul proiectului Stepping Stones World Tour

Scopul principal al proiectului este dezvoltarea copiilor prin abordarea unor teme precum oratoria, organizarea eficace a timpului, eficientizarea lucrului in echipa, toleranta fata de diversitatea culturala.

Cand se desfasoara cursurile?

Ceremonia de deschidere va avea loc in data de 25 iunie si va fi urmata de trei zile de sesiuni (26, 27 si 28 iunie), intr-un program intens de 6 ore zilnic, cu pauza de masa. In a cincea zi, pe 29 iunie, participantii vor fi premiati in cadrul unei ceremonii de inchidere.

banner_stepping

Aceeasi structura va fi reluata zilele 9-13 iulie cu o a doua serie de elevi, organizare ce permite participantilor sa-si aleaga perioada preferata. In editiile trecute, peste 250 de elevi din scolile bucurestene s-au bucurat de beneficiile acestui proiect, continuitatea lui fiind posibila datorita sprijinului si satisfactiei unanime a participantilor, parintilor si a profesorilor.

Inscrierile se fac la adresa www.aiesecbucharest.ro accesand coloana Stepping Stones, incepand cu data de 2 iunie. Locurile sunt limitate.

Cine este AIESEC?

AIESEC este cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in 110 tari si teritorii, cu o istorie de 63 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor.

aiesec_banner

Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare integrata bazata pe 7.700 de oportunitati de leadership, 5.500 de posibilitati de schimb de experienta internationala, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international.


In urma cu 21 de ani, AIESEC a inceput activitatea in Romania, activand in prezent in 15 orase.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii Cursuri copii Oferte cursuri vara copii

Articole recomandate

Citeste si despre