Spectacolul de teatru Punguta cu doi bani la Muzeul Antipa!

| | Modificat: 2014-08-19 15:54:22

Spectacolul de teatru Punguta cu doi bani la Muzeul Antipa!

24 august 2014, ora 11.00 

Spectacolul de teatru "Punguta cu doi bani" face parte din proiectul educational, interdisciplinar, ZooMonetar – Fauna lumii pe bancnote si monede, organizat de catre Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" impreuna cu Banca Nationala a Romaniei.

punguta_cu_doi_bani_antipa

In interpretarea actorilor de la Compania de teatru Lupeto, binecunoscuta poveste a lui Ion Creanga va fi un spectacol educativ pentru copii, dar si un prilej de amuzament pentru parinti. Pe parcursul piesei, vom intalni acel umor pitoresc, care ii caracterizeaza atat de bine pe oamenii de la sate, personaje pline de haz si culoare si intamplari in care realismul se impleteste atat de bine cu suprarealismul.

Preturi bilete

40 de lei/persoana(adult); 

20 lei/copil; 

50 lei – 1 adult + 1 copil

60 – 1 adult + 2 copii;

80 lei – 2 adulti + 1 copil

100 lei – pachet 2 adulti + 2 copii

Pentru grupuri de minim 15 copii: 15 lei/copil + gratuit/1 insotitor.

Cu biletul de spectacol, veti putea vizita gratuit, in ziua spectacolului, expunerea permananta a Muzeului si expozitia temporara "ZooMonetar – Fauna lumii pe bancnote si monede".

Rezervarea se face in limita a 70 de locuri, la adresa de e-mail: florentinap@antipa.ro sau 021.305.60.31

Compania de teatru Lupeto este o companie de teatru independent care organizeaza spectacole grandioase, amuzante si educative, pentru toate varstele, evenimente cu personaje cunoscute din povesti sau inventate de ei, cursuri de teatru, ateliere si multe alte activitati dezvoltate si sustinute intr-un mod inovator. Echipa Lupeto este formata din actori, regizori, scenografi, scenaristi si fotografi profesionisti, absolventi ai Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografie "I.L. Caragiale", Bucuresti.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Teatru copii Evenimente copii

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA