Spectacolul LaLaLaDoDo, Teatrul Ion Creanga

/ / Modificat: 2013-01-18
Spectacolul LaLaLaDoDo, Teatrul Ion Creanga

Spectacolul LaLaLaDoDo, Teatrul Ion Creanga


Teatrul Ion Creanga reia spectacolul LaLaLaDoDo, dedicat copiilor cu varsta intre 1 si 3 ani

In data de 18 ianuarie, de la ora 18:00, Teatrul Ion Creanga ii asteapta pe cei foarte mici, alaturi de parintii sau bunicii lor, la spectacolul "LaLaLaDoDo". Reprezentatia, adresata copiilor cu varsta intre 1 si 3 ani, spune povestea fascinanta a sunetelor si a prieteniei.

Reluam spectacolul "LaLaLaDoDo" dupa o pauza de mai bine de trei ani, timp in care atat eu, cat si colega mea, Oana Rusu, am devenit mamici. Faptul ca jucam acum si pentru fetele noastre, iar ele reactioneaza exact asa cum ne-am gandit noi ca va reactiona publicul, ne da imensa satisfactie ca spectacolul isi atinge scopul, ca mesajul ajunge unde trebuie si ca am avut o intuitie buna.

"LaLaLaDoDo" face parte din programul Educatia timpurie. Teatru pentru 0-3 ani, initiat de Cornel Todea, in anul 2005, spectacolul fiind inclus si in cadrul proiectului european Small Size, din care Teatrul Ion Creanga face parte.

Acum, mai mult ca oricand, imi dau seama de importanta majora a continuarii si dezvoltarii programelor de educatie timpurie, cu toate ramurile pe care le implica, atat in tara cat si in lume, si ma bucur ca Teatrul Ion Creanga se implica in a oferi spectacole potrivite pentru cei mai mici dintre spectatori, ca le dezvolta interesul pentru arta inca de la cele mai fragede varste, declara Carmen Palcu Adam, actrita a Teatrului Ion Creanga.

Din distributia spectacolului "LaLaLaDoDo" fac parte actritele Carmen Palcu Adam si Oana Rusu, in regia Danielei Andrei, muzica realizata de Bogdan Burlacianu.

Va asteptam cu cei mici la Teatrul Ion Creanga, sa (re)descoperim povestile copilariei impreuna!

Sursa: Teatrul Ion Creanga

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Teatru copii Spectacole copii

Articole recomandate

Citeste si despre