Spectacolul Fluturi si oameni, la Compania de Teatru Passe-Partout Dan Puric

| | Modificat: 2012-11-26 17:42:48

"Fluturi si oameni", o productie a Companiei de Teatru "Passe-Partout Dan Puric", readuce in scena o poveste in care, tineri si maturi, retraim inocenta copilariei. Va asteptam sa-l vedeti pe 3 noiembrie 2012 , la ora 19:00 la Teatrul de pe Lipscani, (str. Lipscani nr. 53).

Fluturi_si_oameni

De curand, spectacolul "Fluturi si oameni", a castigat Marele Premiu pentru cel mai bun spectacol la editia a VIII-a a Festivalului International de Teatru pentru Copii "100, 1.000, 1.000.000 de povesti", organizat de Teatrul Ion Creanga.

Maniera originala in care frumosul, binele, speranta, bucuria si lumina, ca variante posibile ale existentei, dincolo de urat, intuneric si deziluzie capata forma sufletului de copil, face ineditul acestui spectacol.


spectacol fluturi si oameni

Invitatia, pe care ne-o face spectacolul "Fluturi si oameni" pentru a vedea lumea cu ochi de copil, ne poarta pe taramul unde se zidesc visuri iar binele invinge raul, oricat de grea ar fi lupta. Ca stil, spectacolul "Fluturi si oameni" utilizeaza limbajul teatral creat de Dan Puric, prin alaturarea inedita a unor forme de expresie scenica: pantomima, teatru non-verbal, dans si balet clasic.

Scenariul, regia si ilustratia muzicala: Silviu Oltean
Asistenti regie: Ana Pepine, Paul Cimpoieru
Coregrafia: Lelia Marcu
Costumele si scenografia: Wilhelmina Arz
Lumini si sunet: Ilina Pepine si Ionel Nitulescu
Foto & video: Regele si Regina Ionescu
Butaforie: Nicolae Iancu
Cu: Ana Pepine, Lelia Marcu, Veronica Stoian, Daniela Niculae, Andreea Capraru, Paul Cimpoieru, Silviu Man, Florin Rosu, Toni Dumitrescu, Ionut Marcu.

Bilete si rezervari la Casa de bilete a Companiei de teatru "Passe-Partout Dan Puric" din str. Lipscani 53, Telefon 021.315.89.80 sau 0761.319.819

Program:

Luni: inchis;
Marti-Miercuri: 11:00 -  18:00
Joi - Duminica: 12:00 – 19:00

Taguri Spectacole copii Teatru copii

Citeste si despre

Articole de la parteneri