Spectacolul Flori de argint, organizat de DGASPC sector 6

/ / Modificat: 2014-12-09
Spectacolul Flori de argint, organizat de DGASPC sector 6

Corul Nostalgia, alaturi de invitatii sai Mirabela, Nico, Raoul, Ionut Galani si Aurelian Temisan, va invita in data de 18 decembrie, incepand cu orele 17.00, in incinta AFI Palace Cotroceni (zona patinoar) la spectacolul "Flori de Argint".

Spectacolul, organizat de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 in fiecare an, pentru a intampina sarbatorile de iarna, promite si anul acesta sa fie la inaltimea asteptarilor.


Vedeta traditionala a evenimentului, Corul Nostalgia, beneficiaza de sprijinul unor artisti consacrati precum Nico, Mirabela, Raoul, Ionut Galani sau Aurelian Temisan. O traditie a devenit si lansarea unui nou album cu ocazia acestui eveniment. Cu sustinerea unor sponsori generosi si a unor publicatii care au decis sa difuzeze CD-ul prin intermediul retelei lor de distributie, noul album, intitulat "Flori de argint", are sansa de a ajunge in casele multor romani pentru a le lumina zilele de sarbatori.

Piesele interpretate de copiii de la Nostalgia, alaturi de vedetele care ii sustin, sunt cover-uri ale unor melodii indragite de noi toti, majoritatea cu temtica de Craciun.


Spectacolul programat in data de 18 decembrie, orele 17.00, la AFI Palace Cotroceni (zona patinoarului), va oferi clipe de bucurie copiilor si adultilor din sectorul 6, promovand totodata serviciile sociale destinate comunitatii.

Invitat si el la spectacol, Mos Craciun are in sac acadele, papusi si alte  cadouri personalizate pentru cei mici. Cristian Constantin Poteras, primarul sectorului 6, care il sustine cu generozitate pe mos, va fi prezent printre cei mici. Cu prilejul acestui eveniment, micutii beneficiari ai Centrelor Sociale Multifunctionale Buburuza Mare si Buburuza Mica au pregatit un numar special de muzica si dans. Cele doua centre ofera servicii de ingrijire, activitati educative, culturale si sportive pentru copiii prescolari din comunitate.


Prezentatorul evenimentului, Aurelian Temisan, va anunta si castigatorii marii tombole ce va avea loc cu ocazia evenimentului. Premiile sunt: un IPAD 2, o excursie la Viena, un laptop, aparate foto si ipod-uri.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Spectacole copii Activitati cu copilul Activitati distractive copii Evenimente copii Evenimente parinti

Articole recomandate

Citeste si despre