Spectacole si ateliere pentru toate varstele la festivalul de vara Teatru, Strada si Copil

Teatrul Tandarica va asteapta in Parcul Herastrau (Intrarea Charles de Gaulle) la evenimentele culturale din cadrul Festivalului de Vara "Teatru, Strada si Copil", care se va desfasura pana in data de 14 septembrie.

In saptamana 01 - 07 septembrie, pe scena Teatrului Itinerant tandarica se vor juca spectacole dedicate celor mici dar si celor mari, sustinute de trupe din Bucuresti (Teatrul Ion Creanga, Teatrul de animatie si evenimente MAG, Teatrul tandarica si ventrilocul Eduard Sandu), din Tg. Mures (Teatrul pentru copii si tineret Ariel), dar si din Turcia (Teatrul de umbre Cengiz Ozek, Istanbul).

 ateliere_copii_tandarica

In zilele de joi, vineri si sambata, de la orele 16.30, actorul Adrian Lefter va invita la un Workshop in care vom invaţa, cu ajutorul baloanelor, sa dam nastere la diferite personaje. 

Regizorul Gavril Cadariu va vorbi despre "Educatie Si Inovatie in Teatrul Pentru Tineret", in conferinta ce face parte din proiectul "Conferintele IDEEA", care va avea loc vineri, 5 septembrie, de la orele 12.00, in Sala Studio din Lahovari a Teatrului tandarica.

Binecunoscutul ventriloc Eduard Sandu ii va distra pe cei mici vineri de la orele 18.00, cu spectacolul "Distractie cu Romeo si Nea Alecu", iar sambata de la orele 18.00 va sustine un spectacol dedicat adultilor, "Comedie pe voci".

Duminica, 4 septembrie, Teatrul de umbre Cengiz Ozek din Istanbul invita publicul de toate varstele sa afle povestea "Copacului magic", la spectacolul care va avea loc de la orele 10.00 si 12.00.

A doua parte a festivalului de vara "Teatru, strada si copil" a debutat sambata, 30 august, cu spectacolul "circ" sustinut de teatrul oameni si papusi din Bulgaria.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii Ateliere pentru copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul