Spectacol muzical pentru copii: Nica si Povestile sale, adaptare dupa Ion Creanga

/ / Modificat: 2014-03-12
Spectacol muzical pentru copii: Nica si Povestile sale, adaptare dupa Ion Creanga

Spectacol muzical pentru copii: Nica si Povestile sale, adaptare dupa Ion Creanga

Lumea lui Momo va invita la Clubul Taranului – copii si parinti laolalta - sa descoperiti lumea fascinanta a "Amintirilor din copilarie" de Ion Creanga, spuse pe intelesul tuturor copiilor.

"Nica si Povestile sale" este un cel mai nou spectacol de teatru pentru copii, conceput si creat de Lumea lui MOMO, o adaptare inedita dupa Ion Creanga. Regia si adaptarea textului apartin Antoanetei Zaharia, iar distributia este semnata de Ioana Flora si Antoaneta Zaharia. “Nica si povestile sale” reinventeaza povestile copilariei unei generatii trecute, in maniera copilariei generatiei de astazi.

Autenticitatea copilariei lui Nica, universul sau plin de miracole, joaca, sotii, veselie, toate scaldate in lumina si mirare, permit reactualizarea continua a acestui personaj si transmiterea povestilor sale catre copilul de azi, copilul de pretutindeni. Pentru ca, nu-i asa, copilaria este un taram feeric, in care traim deplin si intelegem tainele vietii mai usor, indiferent de timpul istoric in care ne aflam.

Copii si parinti, haideti impreuna cu Nica din Humulesti sa retraim intamplarile pline de haz din satul scaldat de Ozana „cea frumos curgatoare”. Sa furam pupaza din tei si sa o ascundem in pod, apoi sa o vindem la targ si, de gura mosului, sa fugim repede acasa! Sa mergem la furat de cirese si sa punem la pamant toata canepa cea verde si frageda a matusii Marioara! Sa mergem la scaldat in ziua cand mama avea atata treaba, sa ne intoarcem apoi goi goluti fugind pe ulitele satului si, tarziu, dupa ce ne-au latrat cainii lui Tasnea, sa cerem mamei iertare si ceva de mancare... Sa mergem in Brosteni la casa Irinucai si, din greseala, sa o daramam toata cu un pietroi desprins din deal si fuga-fuga acasa, la bunica, sa ne vindece de raie capreasca! Si apoi la mama, in bratele ei iertatoare, sa radem la soare ca sa se indrepte vremea! Ce poate fi mai frumoasa decat copilaria mea si a voastra, zica cine ce-o zice!

Informatii spectacol

Duminica, 16 martie, de la ora 10:30
Spectacol muzical pentru copii : Nica si Povestile sale, adaptare dupa Ion Creanga

Bilet intrare: 20 lei/persoana (copil sau adult), detalii la tel: 0723.565.113. Biletele s-au pus in vanzare la www.iabilet.ro, la www.eventim.ro si in reteaua de vanzari bilete eventim din Librariile Carturesti  si Humanitas, magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Domo si de la casa de bilete Lumea lui MOMO, Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, sector 1, Bucuresti.  Biletele se pot achizitiona si inainte de spectacol, doar in limita locurilor ramase libere.

Biletele se pot procura si in ziua spectacolului de la Clubul Taranului in limita locurilor ramase libere.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Spectacole copii

Articole recomandate

Citeste si despre